Söndagskväll

Hejsan svejsan,
Gårdagen blev en riktigt trevlig historia, jobbade på dan, ganska stressigt och typ 300 grader i butiken som vanligt. Efter det mötte jag upp Tessan & Tina på ICA, och vi handlade kött och lite annat smått och gott till vår "slutskiva", min klass valde att inte ha en traditionell slutskiva på en krog nånstans, utan vi körde hemma-pool-fyllelekar-grill-fest hemma hos Henke. Sjukt lyckat, trots att några tråkmånsar sket i att dyka upp.jag har inte hunnit lägga in några bilder från helegn, och juste nu sitter jag på en lärares dator, så det är inte läge att lägga in bilderna på den :P
Imorgon ska vi ha dansträning inför balen som är på fredag, tillsammans med våra balpartners, jag längtar jättemycket efter att få klä upp sig och känna sig som en prinsessa för en dag :) Självklart ska jag gå på balen med min underbaras fästman Emil, och jag har tillochmed fått ha ett och annat att säga om hans outfit för kvällen, man måste ju matcha litegrann iallafall.

Idag har jag varit ute i solen nästan hela dagen, gick ut runt 11 imorse och började steka, medans Emil klippte gräs och tvättade bil, så duktig så. Efter det så hade vi träning med UT-tjejerna, självklart utomhus i detta vackra väder, och därifrån gick jag hem, med solen stekande i ansiktet. Kom väl hem vid 6-tiden. Så nu är jag brun som en pepparkaka, eller nä, kanske inte, men jag är iallafall inte genomskinlig längre :) Har också hört att det ska vara minst lika bra väder imorgon, vilket betyder ännu mer stek, helt underbart. Nu ska jag ta och plåstra om mina skavsårs-fötter, och mysa lite med Emil,

Tingeling

Lördagsmorgon

Tjingtjing,
jag hann inte blogga något igår, då jag gick i skolan mellan 8 och 1, jobbade mellan 1 och 7, och spelade fyllebrännboll mellan halv 8 och läggdags. Det var faktiskt ganska kul, fast studentkommitén sög som vanligt, så vi fick bara spela en enda match. Jäjä, vi hade ganska trevligt utan brännbollen också. Bilder kommer upp senare.
Idag blir det till att tagga för jobb nu på dagen, sen är det min klass "slutskiva" hemma hos Henke ikväll. Det kan bli riktigt nice, pool/grillparty :) hoppas bara att det är några som är taggade på att bada. Nej nu måste jag göra mig klar ;)

Tingeling

Torsdag

Gårdagskvällen var faktiskt ganska lyckad, vi hade roligt och dansade järnet. Men det var många som skulle åka sista pendeln, så då åkte vi med, för hur kul är det att vara kvar sist? Tågresan hem var också ganska trevlig, lackade lite på vakterna i dörren som hade snott min vattenflaska, hade ju vart bra att ha den när man skulle hem. Men men, kvällen slutade med att jag gick hem från stationen, så var väl hemma efter 2 någon gång. DÅåblev det rätt i säng för att få sova så mycket som möjligt. Nu ska jag ta bussen ner till jobbet, och efter det blir det direkt till gympahallen..

Tingeling

Taggar för kvällen

Har precis duschat och fräschat till håret lite, ska snart ta och sminka mig.
Men vad sjutton ska jag ha på mig? Herregud jag har sån beslutsångest. Men jag har dragit ner det till 3 alternativ nu,


Look no.1


Look no.2


Look no.3

vilken? :)

Look of the day



Kavaj, Only
Vitt linne, Lindex
Blommig kjol, Lindex
Svart skärp, Lindex
Vit rosett i håret, H&M

(det blir mycket lindex när man jobbar)

Onsdag

Då satt man här igen dådå, håller på och ladda iPoden med lite sköna partylåtar. Har redan börjat tagga för ikväll, då jag, Tessan & Lea ska på MP & ES studentskiva på Chaplin's. Ska bli så himla skoj. Men först är det jobb som gäller, blev superglad när de ringde igår och frågade om jag kunde jobba. Nu vill man bara få in så mycket pengar som möjligt inför sommaren. Har precis dragit i mig en hallon-Safari-yoghurt, inte den bästa frukosten men vafan, jag orkar aldrig fixa frukost åt bara mig själv, det är ju mycket mysigare att äta tillsammans. Börjar jobba klocjkan 11, men ska åka ner till centrum tidigare, för pappa vill att jag ska polisanmäla stölden av min skinnjacka, eftersom alla mina nycklar låg där i. För då kan vi få ut försäkringspengar till att byta lås på huset.   

Nu måste jag gå och göra mig klar, så jag inte kommer försent.
 

Tisdagskväll

Idag har varit en ganska bra dag. Provet imorse gick galant (hoppas jag), men det spelar egentligen ingen roll för jag får mitt MVG i kursen ändå :) Sen blev det till att sitte ute ett tag vid lunchen, innan vi åkte på vår, ganska tråkiga, tur runt Enköping. Avslutade ändå ganska bra med fika på Tant Gredelin, supermysigt. Sen åkte jag, Emelie & Jacob bussen hem från Enköping, och där var det typ 700 grader, sjukt varmt verkligen. Väl hemma i Bålsta gick jag förbi centrum, hittade ett par söta ballerinor, men måste spara mina pengar nu, för det blir så attans mycket festande de närmaste veckorna. Men jag köpte iaf en liten kavaj från Only:
 
supersöt tycker jag, och passar både till jeans & linne, eller en söt klänning.

När jag väl kom hem så hade pappa lagat sin underbara Pasta Carbonara, ingen bantarmat men fasiken vad gott det är. Snart kommer mamma hit också, för vi ska planera min studentmottagning, som är om mindre än tre veckor. Åh vad jag längtar :)

Just det, de ringde från jobbat idag också, så jag har fått några timmar imorgon, härligt härligt med lite extra stålar i sommar :)


Tisdag

Provet var visst inte förrän halv 11, så sitter i skolan och väntar på det. Alla andra 2or och 3or är på någon informationsgrej om EU-valet, men dels så ska jag göra prov, och så har jag nog inte tänkt att rösta heller, så då är det ju onödigt att gå dit. Ska nämligen iväg den dagen som valet är, och jag är inte typen som kommer gå och förtidsrösta på kommunen.
Har varit duktig och beställt nya lurar til min iPod, just nu funkar bara den vänstra :P Man skulle ju helt klart hellre sitta ute nu, när solen äntligen är framme. Är inte heller så taggad på att åka omkring i Enköping hela eftermiddagen, men det kan nog bli rätt okej.
Ikväll ska jag, mamma & pappa planera inför min studentmottagning, allt som behöver fixas och handlas till dess :)


Look of the day



Linne/klänning, Lindex
Svarta tights, (ser blåa ut på bilden) H&M
Armband, Lindex
Ett diadem med rosett från H&M

Tisdag

Godmorgon,
Har ett prov att skriva nu klockan 10, sen är väl skolan i princip slut. betygen ska sättas den här veckan, och det mesta är redan klart. De två sista veckorna sen blir det bara massa städning och förberedande inför livet efter skolan.
I eftermiddag ska jag Emelie & Jacob åka runt på turist-sevärdheter i Enköping med vår lärare. Så jag får någ någon timme ledigt mitt dagen, så blir nog till att sitta ute i solen och steka :)


Måndag

Godmorgon,
Idag skulle vi ha någon utedag med 3 andra program, vilket jag visste redan från början skulle blir kaos, eftersom vi skulle planera en timmes aktivitet var. Det som min klass kom på var värdelöst och jag var inte med på det, och jag ville heller inte få skit av gympaläraren för något som jag inte varit med på, alltså blev det till att stanna hemma. Ska snart ta och fixa lite frukost och sätta mig ute i solen och steka :)


Söndagkväll

Imorse var vi och kollade på Fannys fotbollsmatch i Enköping, som dom förövrigt vann med 2-1, och Fanny gjorde ett mål. Som tur var så regnade det inget på oss då, fast det hängde många mörka tunga moln i luften. Efter matchen skjutsade Emil hem mig, för han skulle åka och kolla på KFCs match. Så jag städade och packade lite därhemma.
Helt plötsligt kommer mamma och frågar om jag vill följa med och spela minigolf, självklart ville jag det. Vi hade supertur med vädret, solen sken nästan hela tiden när vi spelade, och jag gjorde en hyfsad runda med 69 slag. 
Sen blev det lite brådis till gympahallen där UT skulle ha träning, men jag hann få i mig en skagenmacka, en pucko och någon ny grej från Wasa-knäcke,  supergod var den. Perfekt som mellanmål. 
Efter träningen kom Emil och hämtade mig, och så åkte vi för att spela minigolf med hans morbror och kusiner. Denna gång gick jag rundan på 60 slag, ganska hyfsat om jag får säga det själv. Jenny däremot (Emils mamma) slog banrekordet för damer på 49 slag :)

Nu har jag och Emil kollat på avsnitt 23 på säsong 6 av OTH, och MAN VILL JU BARA SE MER! Hoppas det inte tar för lång tid innan nästa avsnitt kommer. Och snart ska vi ta och åka hem till mig. Blev ju av med min jacka och därmed alla mina nycklar i fredags, så jag kommer inte in hemma om jag kommer hem försent. 

Peace & löve,


 

Look of the day



T-shirt, H&M
Jeans, H&M


Söndagmorgon

Morrn morrn,
tidigt för att vara söndag, I know, men jag och Emil ska åka till Enköping och kolla på Fannys fotbollsmatch. Den börjar 10 så vi måste åka senast halv. Efter matchen ska Emils familj åka till hans farfar, får se om jag åker med eller hittar på nåt annat. Efter det är det iaf träning för UT-tjejerna, kan bli riktigt skoj :)

Aja nu ska jag käka lite frukost,

Tingeling

Kärlek <3


Min tjocka pojke, citat av grabben själv.


Pusskalas

Look of the day


Daytime,
Jeans, H&M
Linne, Gina
Kofta, Lindex
Skor, No idea


Eveningwear,
Jeans, H&M
Klänning, Lindex
Klocka, Ur&Penn


Favvolåt


Lördag

Godmorgon :)
Igår var som sagt jag och BVFA Johäna Banäna i den stora staden för att umgås lite, vi åkte in ganska tidigt, redan vid 12. Ingen av oss skulle väl egentligen shoppa något speciellt, jag var lite sugen på att hitta några fina vita tights att ha på studenten, men hittade inga som föll mig i smaken, men båda två fick med sig massa fina prylar hem :) Johannas hittar ni här. Det enda tråkiga med hela dagen var att jag blev av med min underbara skinnjacka :( Varför kan inte folk vara ärliga, så dålig stil att hålla på och sno saker..  

Johanna på tåget in :)

Och det här var vad jag fick med mig hem:


Jeans-leggings från H&M, 198:-


Aprikosrosa T-shirt, H&M 98:-


Rosetter att ha i håret, H&M 29:- (säljs i par, svarta eller vita, men jag och johanna bytte en, man går ju sällan med två rosetter i håret)


Nitbälte, Gina Tricot 99:-


Randigt linne, 129:- Gina Tricot


Randig oversize tröja, 149:- Gina Tricot


Bikini, 48:- (!), Stadium

Ganska nöjd med mina inköp :)

Nu ska jag ta och göra iordning mig för jobbet.


Fredag

Godmorgon,
har precis gjort mig iordning, och ska ta och käka lite frukost.
Sen ska jag möta upp Johanna i centrum och åka in till den stora staden :)
Sen ikväll är det bowling som gäller, så får se när jag hinner uppdatera,

See ya later homies,

 

Torsdagskväll

Minigolfen var tokrolig, jag var ganska dålig men jag kom inte sist iallafall :)
Snart kommer Emil och hämtar mig, vi ska åka hem till min Morfar som fyllde år igår och fika lite mde familjen.
Sen får vi se vad som händer ikväll, men imorgon är det bowling som gäller, askalas :)
Nu måste jag kila,


Bilder från gårdagen :)


Tessan


Linnea & Emelie


Linnea & Tessan


Tessan, Viktoria & Linnea


Jag


Henrik & Ken på Finkan


Linnea & Ceder på Finkan

Look of the day




Jeans, Lindex
Vitt linna, Gina Tricot
Rutig skjorta, Lindex (som förövrigt inhandlades för 29 pix, riktigt fynd )


Torsdag

Gårdagen sprang snabbt förbi utan att jag hann ta mig till en dator, så jag får köra ett recap nu istället :)
Åkte till skolan vid halv 10 för mösspåtagningen :) blev lite tal av rektorn och sång av studenterna. Efter det gick nästan hela klassen och köpte glass, myspys. Sen klockan halv 11 var det dags för mig att jobba ett par timmar, det gick bra, men var ganska ruschigt eftersom barnbidraget kom igår.
Jag slutade jobba vid 4, mötte upp mamma och syrran i centrum om gick med dom en stund, sen träffade jag Lea, Tessan, Ken & Ceder och tillsammans gick vi till "Finkan" där studentkommittén hade bokat uteserveringen och hade lite trevligt.
På kvällen blev det brännbollspel och kubb vid min gamla skola, mycket trevligt :)

Sen åkte jag hem till Emil och sov där,

kommer kanske bilder från dagen senare nu ska jag åka och spela minigolf :)


Favvolåten



Hoppas hon kommer till Sverige nån gång, I'll be there for sure :)


Look of the day



Turkost linne, H&M
Svart kofta, Lindex
Blåjeans, Lindex
(kompletterades med svarta tygskor)


Vardagslyx?


Tänk vad mycket roligare det skulle vara att gå på toa med sånt här papper,
för att inte tala om hur fint det skulle se ut i badrummet :)



 



Nästa gång jag stukar foten vill jag helt klart ha sånt här bandage. Man skulle ju sticka ut lite då ;)

Tisdag

Godmorgon,
Vaknade när klockan ringde klockan 20 över 6, och skulle precis till att gå upp när jag kom ihåg att jag har sovmorgon idag :) eller jag får själv välja om jag vill vara i skolan och jobba eller göra det på fritiden. Sovmorgon alltså, inga konstigheter. Så nu har jag precis klätt på mig och fått i mig lite frukost. Börjar ju inte förrän 1 så ska försöka hinna äta någon lunch sen.
Jag är lite deppig just nu, vill åka på studentkryssningen ikväll. 200:- för en 4-manna hytt. Men det är ingen som vill/kan åka med mig :( eller Emil ska åka med sina kompisar, men kul att det bara är grabbar då liksom. Man vill ju dansa med tjejerna också. Aja, om inte ett mirakel sker under dagen så blir det ingen kryssning för mig.
Well well, imorgon är det mösspåtagning, kan bli rätt kul, men kan också suga röv eftersom vår studentkommité är sämst i världshistorien. Kan man störta en studentkommité och ta över? Vore ingen dum idé isåfall.

Nej nu ska jag försöka spara lite liv i Emil,

Tingeling


Look of the day



Vitt linne, Gina Tricot
Svart kjol, Lindex
Grå kofta, H&M
Svarta tights, ?
Pumps, H&M


11 Månader

Idag firar jag och Emil 11 månader som par :) tänk vad tiden går snabbt.


Måndag

Hade sovmorgon idag, började skolan fem i tolv, och hade bara en lektion, där vi skulle knata omkring i skolan och leta efter farliga saker i arbetsmiljön. Sen tog jag bussen hem, och fick gå från hållplatsen i världens skyfall. Så det var abara att byta kläder och hänga grejerna på tork när jag kom hem.
Idag blir det att ta det lugnt, ska åka över till mamma när pappa kommer hem från gotland, så han kan köra över mina grejer. Sen ikväll så blir det förmodligen OTH hos Emil :)




Peace out!








 

Lördag/Söndag

Hann inte blogga nåt igår, var sjukt trött när jag kom hem. Men gårdagens tävling gick bra, mitt mixlag tog en silvermedalj, och det yngre laget gjorde jättefina varv. Efter tävlingen vart det hem och kolla på ESC och tjocka godis, chips, popcorn och cola hos Främlings. 
Imorse gick jag upp 10 i 7, och var nere i ishallen kvart över, bra jobbat om jag får säga det själv. Våra UT-tjejer gjorde grymt bra ifrån sig, men som synd var så missade vi en pallplats med 0.15 poäng, lite surt, men nu vet dom att dom är bra iallafall. Det var flera som kom fram efteråt och sa att dom var duktiga, och att vi borde satsa på RM i höst, det vore superkul om det kunde funka. Även vårt Midi-mixlag tävlade i förmiddags,det gick inte riktigt lika bra men dom är ju också bland de yngsta och gjorde svårare varv än många andra.
På eftermiddagen tävlade mina grabbar och RM3-tjejerna, killarna kom på 4e plats (av fyra lag),och tjejerna vann sin klass. Så totalt sett så har det varit en riktigt lyckad helg :)


Mix - fristående


Johanna & Erica


Medaljen

Nu ska jag ta och äta lite rabarberkompott och hemgjord vaniljsås ;)


Lördag

Goodmorning peoples,
Tidig uppgång idag. Ska vara nere i ishallen till 11 och måste handla lite mat innan det. Är faktiskt oväntat taggad inför tävlingen idag, mest för mina små gymnaster. Det kommer inte att bli någon uppdatering förrän ikväll, ska ju vara där hela dagen. Håll tummarna för oss :)


Fredagseftermiddag

Sitter här och lyssnar på lite musik, försöker också ladda över lite i min telefon men den vägrar. Hata teknikprylar. Eller, ibland iallafall. Emil kommer och hämtar mig om en stund, jag är ensam hemma ikväll så vi ska ha lite mysmiddag, så vi måste köpa hem lite mysmat :) Har skrivit klart killarnas bedömningsunderlag nu, men har lite problem med mixens, så får försöka lösa det imorgon. Måste bara visa en bild på mina fina gladiatorsandaler, dom är jättesköna, och söta :) lite stora dock, men lycka till att hitta skor i mindre storlek än 36..


Nu ska jag ta och packa ihop lite prylar inför morgondagen så att allt är klart.

XOXO

Look of the day



Ljusblåa jeans, Heartquake by Lindex
Vitt linne, H&M
Orange/röd kofta, Vila
Gladiatorsandaler, Deichmann


Fredag

Sitter i skolan och väntar på att Emelie och Jacob ska läsa klart två häften som vi har fått i uppgift, och sedan ska vi ha någon gruppdiskussion om det. Hoppas det går fort så att man kan kila hem tidigt. har suttit och kollat runt lite, och har hittat de här två outfitsen på Cubus

Synd bara att de inte har webshop, för jag ska nog inte iväg inåt stan på ett tag framöver.

Tingeling

Äntligen Fredag!

Slö-lektion nu på morgonen, är klar med mitt examensarbete, så jobbar med turismen istället. Sen är det arbetsmiljö & säkerhet, och sen är det lärarfri turismlektion. Ska försöka trycka in ett betygssamtal under dagen också. Lämnade min cykel i gympahallen igår, så ska gå dit efter skolan och hämta den. Får se vad som hittas på ikväll, måste packa och fixa iordning allt för i helgen, skriva bedömningsunderlag och grejor.

Tingeling

Torsdagmorgon

Sent i säng igår, tidig uppgång idag. Träningen gick okej igår, förstår bara inte riktigt hur våra tränare tänker. Tydligen extra-träning idag också, som krockar med min mixgrupps träning, så vi får se.
Sitter i skolan och slöar, har gjort färdigt mitt examensarbete i Information & Layout B. Halv 10 har vi sångträning inför studenten, och sedan har vi Småföretagande B. Sen är min skoldag slut för idag. Skönt. Får se vad som hittas på idag. Go West har ju 50% på i princip allt, är sugen på en klänning och et par skor där, får se om jag slår till idag.

Tingeling


Onsdag

Ledig dag idag, skönt att få en paus såhär mitt i veckan. Och jag har bestämt mig för att inte göra så mycket nytta idag, utan bara ta det lugnt och slappa. Har hunnit ligga ute i solen i nästan två timmar, sen blev det molnigt och började blåsa.
    Det var ju ESC igår, tyckte att det mesta var under all kritik, men några ljusglimtar dök det ju upp, Rumäninens Balkan Girls var ju lite av en partylåt, likaså Finlands Lose Control

Men den bästa var ju helt klart Island :
Helt underbar låt, och vilken röst tjejen har!

Tingeling

Look of the day



Linne/klänning, Lindex
Svart kofta, HM
Svarta tights, ?

Tisdagkväll

Sitter och kikar på ESC, mest skräp tycker jag. Malena är ju solklart bäst hittills, både sångmässigt och som performer. Hoppas att det dyker upp några bättre framöver ;) 


Skor


Studenten-skor




Balskor


Klänningsfrossa

GE MIG SOMMAR NU!



Tisdag

Hann inte skriva något igår, åkte till skolan med Emil vid 10, för vi hade besök av några från Arbetsförmedlingen som skulle berätta för oss hur allt fungerar med att söka jobb och a-kassa och så. Efter det gick jag upp på Lindex och köpte ett par tant-trosor, värsta hålla-in-allt-&-sträck-på-dig-modellen, som jag ska ha under min balklänning och min studentklänning. Sen hade vi lektion där vi inte gjorde så mycket, mest snack från lärarens håll.
Sen åkte jag hem, och hämtade skor och grejer, och åkte ner för att prova min balklänning. Den är jättefin, helt underbar både i färgen och modellen. Efter det kom Emil och hämtade mig, och så skjutsade han mig till gympahallen. Sen blev det en ganska bra träning, vi hann igenom allt med alla lag, och det såg inte alltför dumt ut.
På kvällen kom Emil och sov hos mig, och jag slocknade supertidigt, redan innan Scrubs hann börja. Men det var skönt att vakna helt utvilad imorse. Jag var klantig och glömde min telefon nere i hallen igår, så när Emil skulle köra mig till skolan så svängde vi förbi och hämtade den. Jag känner mig lite smått handikappad när jag inte har telefonen med mig, och dessutom använder jag den som väckarklocka varje morgon, men imorse fick jag använda Emils telefon i stället. Jag var sjukt rädd att den inte skulle funka och att jag skulle försova mig, men så blev inte fallet. 
Iallafall så skjutsade Emil ner mig till skolan vid 8, och sen dess har ja suttit här och nördat järnet, bara pluggat hela tiden. Har hunnit skriva ca 3 A4 på ett projektarbete, och räknat ut budgeten för min konferens. Skönt att man har hunnit ikapp och nite behöver stressa. 

Nu ska jag fortsätta nörda, men jag har lyckats hitta laddaren till min kamera så senare idag kanske jag får upp bild på mina bal- och studentskor :)

Tingeling 

Söndagskväll

Som jag nämnt tidigare så har mamma m.fl. vart på mig om att att jag måste önska mig saker till studenten. Mamma sa att det skulle vara roligt att köpa typ nå smycken som jag kan spara hela livet. Men alla som känner mig någorlunda vet att jag aldrig, ALDRIG, använder smycken. Därför tycker jag inte att det är någon bra idé. I flytta-hemifrån-väg så har jag redan IKEAs startkökspaket, smörgåsgrill, vattenkokare, brödrost och matberedare, handdukar, bäddset och massa andra prylar. Därför är det inte direkt något sådant som jag behöver. Så nu har jag bestämt mig för att bara önska mig saker som jag gillar, även om jag inte kan spara dem hela livet. Några av sakerna är:


Muggar från Rörstrand/Filippa K, helt underbara.



Ipod Nano, min är gammal och funkar inte längre.


Jessica Simpsons Fancy, ha-begär efter den.




En kokbok med bra och billiga recept för studenter.

Fler förslag på saker jag borde önska mig?

XOXO


Söndag


Gårdagskvällen blev en riktigt trevlig historia hemma hos Madde & Martin, jag och Emil och Stor-Emil åkte dit. Vi kollade på Robinson och sedan Se upp för dårarna. Det blev såklart en del pratande också. Vi knatade väl hem vid 1-tiden någon gång, mycket trevligt. Sen var det hyfsat tidig uppgång imorse, Emil hade samling 10.45 till sin match, så han skjutsade hem mig strax innan det. 
Idag är det träning, träning och åter träning som gäller. Först ska vi ha extra-träning för UT-mixen, sen har UT-tjejerna egen träning, och till sist har jag träning själv. Gympahallen från 13.30 - 19.00, mitt andra hem? Hoppas det blir bra träningar bara. Ska bli kul att träffa Johanna och Emma efter gårdagen, då det var möhippa för Emma, vill veta allt som hände :)



Jag förresten sett att magtröja är på ingång i modet igen. Snälla, det är ju så trailer-trash det kan bli. Usch. Inget i världen kan få mig att ha magtröja i annat syfte än att vara utklädd. Det är en sak att köra lager-på-lager-stilen, då kan det vara ok, men inte att gå omkring och visa magen på stan/jobbet eller i skolan. INTE OKEJ!
Men nu ska jag inte gå omkring och vara negativ, måste tala om att jag har blivit kär! :D

Världens underbaraste läppglans/läppbalsam. Limmar inte, torkar inte ut läpparna och ger lagom mycket färg och glans. Dessutom superbilligt. Helt klart favoriten till sommaren. 

Nu ska jag ta och kolla på lite saker att önska mig i studentpresent, mamma är på mig som en hök. 

XOXO  

Lördag

Jag och Emil sov hos Stor-Emil och Mia inatt, kollade på hockeyn och passade hundarna (två rottweiler). Imorse när Emil skulle gå ut med hundarna så lackade Aron på Nero, så det slutade med att Aron slet sig ur halsbandet och fick ett bett på nosen av Nero. Som tur var så gick det bra, det blev ett litet jack ovanför nosen men det var inget som behövde sys. Sen gjorde vi oss klara och åkte iväg för att spela minigolf. Det gick faktiskt mycket bättre an vad jag trodde, dom har fixat banorna så dom är jättefina. Jag slog hole-in-one på de två sista hålen men Emil vann med 3 slag. Men men, jag tar det nästa gång. Efter minigolfen gick vi till Pia och köpte mjukglass som vi satt ute och åt i det fina vädret. Sen skjutsade Emil hem mig, så nu har jag plockat iordning och dammsugit mitt rum. Dessutom har jag hunnit göra en ögonfransförlängning,

det var mycket lättare än jag trodde, och resultatet blev förvånansvärt naturligt. Själva fransarna kostar 65:-, limmet 35:- och borttagningen 45:-. På förpackningen står det att de kan sitta i 4-5 veckor och sen får man ta bort och fästa om dem. Alltså är det ett väldigt billigt sätt att få schyssta fransar. Får väl se om det ser lika bra ut om några veckor. Snart ska jag ta och käka middag, och sen ska jag tillbaka till Emil och passa hundarna.

XOXO

Fredag

Gårdagen var ingen bra dag så den stryker jag ut mitt minne.

Har fortfarande galet ont i foten, och kan inte ha mina vanliga skor, så jag har fått låna Jennys 3 storlekar förstora foppatofflor. Nu har jag alltså två olika skor xD. Har prov i Arbetsmiljö och säkerhet om 36 minuter. Sitter på en annan lektion och pluggar inför det.
Ikväll ska ja och Emil vara hundvakter, så vi ska vara hemma hos Emil & Mia och kolla på hockeyn :)


XOXO 

Onsdagkväll

Min tripp till centrum idag slutade med inhandling av det vit/rosamönstarde linnet (se tidigare inlägg) och ett brunt skärp. När jag kom hem fick jag också avi på att mina grejer från HM har kommit, men jag hann inte hämta dom idag, så det får bli morgondagens se-fram-emot. Käkade pannkakor med sylt och grädde till middag, och sedan tog jag bussen ner till gympahallen. Vi hade skön uppvärmning idag, jag blev riktigt svettig^^, sen körde vi igenom trampettvarven, men jag körde inga skruvar idag, får ta det på söndag istället. Sen gick vi över till tumblingen, och då skule jag såklart massakera mitt stackars ledband i foten igen. Det vara bara att super-mörda-linda foten för att stoppa svullnaden. Just nu gör det dock inte så ont, mitt största problem är nog att jag inte har några skor som är stora nog att få in en lindad fot i. Får se om jag kan låna en av Emils skor imorgon, inte så snyggt men vad har man för val? Any ideas?



Aja, nu ska jag ta och umgås lite med min underbara fästman (vad töntigt det lät, men han är ju faktiskt det, tihi).

Tingeling

Onsdag

Ledig dag idag, underbart. Synda bara att vädret är som det är, det hade ju varit kalas att ligga ute och steka hela dagen. Men men. Har precis gjort mig iordning och ska åka ner till centrum och hämta min cykel, och sen cykla hem. Har hittat massa fina saker på Lindex online, så ska kika in i butiken och se om vi har fått in något av det, har ju personalrabatt där, men inte på nätet.



Bussen går snart så jag måste skynda mig nu,

XOXO

Tisdagkväll

På idrotten idag körde vi ite i gymmet, och sedan körde vi lite step i danssalen, jag, Tove och Tessan :) vet inte om det an kallas för träning men det var skoj. Sen när jag skulle cykla hem så vräkte regnet ner, så jag ringde Emil som fick komma och hämta mig. Jag tog ett mysigt bad och sen käkade vi lite. När han skulle på träning körde han hem mig, och jag har spenderat kvällen framför TVn. Först var det sjukhuset på TV3, sen Ugly Betty på femman följt av Desperate Housewives. Sen kom Emil och hämtade mig igen efter träningen, och vi tog en sväng förbi ICA för att köpa bröd och mjölk.
 När vi kom hem drack vi te, och jag lekte lite med Messi, jag älskar den hamstern! <3

Nu ska jag ta och få lite massage av min maskin :)

Tingeling


5 maj




Johanna fyller 19 år idag :)

Regnig Tisdag..

.. med sommarkänslor


Tisdag

Plugg, plugg, plugg. Idag gick jag upp halv 7 för att göra mig klar för skolan. Cyklade ner och hade lektion kvart över 8. Sen har jag haft håltimme sedan halv 10, och ska ha fram till 1. Och den har jag fyllt med massa pluggande. Har gjort 2 uppgifter á en A4 i Marknad för Turism, skrivit tränings/hälsodagbok för två veckor, och börjat samla information om en safariresa. USCH. Dessutom har jag massor med saker kvar att göra, ska skriva ett fördjupningsarbet om eksem och allergier och fördjupa mig inom kost, tror att jag ska skriva om olika dieter och vad de har för ståndpunkter och hur de fungerar. Egentligen är det ganska intressant, men jag hatar när man har pressen på sig att man MÅSTE göra klart uppgifterna till ett visst datum. Och eftersom våra betyg ska sättas typ den här veckan så måste allt bli klart. Iochförsig så blir det rätt lugnt veckorna som kommer nu, men det är så mycket annat med studenten och så.

XOXO

Måndag

Imorse skolkade Emil från sin första lektion, och vi åt våffelfrukost tillsammans, myspys. Sen skjutsade han mig till skolan. Hade en lektion där vi gick igenom provet som vi ska ha på fredag, och nu har vi precis skrivit klart Årsredovisningen till företaget. Snart ska jag ta och gå till centrum och titta på presenter till Mamma och Mattias som fyllde år igår. Sen ska jag nog ta en promenix hem om vädret tillåter, packa ihop grejer från pappa, och åka ner till grabbarnas träning. Får se om jag inner gå ut och gå senare ikväll, Emil ska på Metallica så har kvällen fri :)

Tingeling

Söndag

Dagen har bestått av städning, träning, träning och städning. Tjejernas träning gick super och det gick helt okej på min egen träning också. Vi har storstädat hela huset, eftersom att mäklaren kommer och ska ta bilder imorgon. Jag har också rensat min garderob. Vilket betyder att jag nu har plats för nya saker! :)



Som den här söta klänningen/tunikan från Rut m.fl, helt underbart söt med ett par höga klackar och en snygg väska till :)
Nej jag får nog ta och åka in till stan för lite shopping snart. Because I'm worth it :).

Nu har jag och Emil precis druckit te, och han tog ett bad. Sen blir det lite mys framför TVn innan det är dags att sova. Skola imorn igen. Blä. Mäste egenligen läsa igenom sidorna som vi ska ha prov på i Arbetsmiljö & säkerhet på fredag. Men man lever bara en gång (a)


XOXO

Lördag

Hallå hallå, gårdagkvällen slutade med att jag och Emil köpte godis och hyrde en film (Eagle Eye) och åkte hem till Stor-Emil & Mia, det blev en supermysig kväll. Sen åkte vi hem till Emil och sov.
Idag har jag hunnit med ganska mycket. Gick upp redan vid halv 9, pappa kom och hämtade mig strax före 10, vi skulle på cykelauktion. Jag hade sett ut några cyklar innan, men dom gick upp så mycket i pris så det är bättre att köpa en sprillans ny för samma pengar. Men pappa köpte en asgrym cykel, som jag nog ska få låna ibland.
En cruiser, som han säger att han ska ha på Gotland i sommar, vi får väl se ;) Iaf, han betalade bara 550:- för den, grymt pris.

Efter det åkte vi ner till centrum och handlade lite mat och vin, och sen bar det av hemåt. Sedan har jag legat ute i solen och friterat mig ett par timmar. 22 grader har det varit i skuggan idag, Me like. Ikväll blir det grillade hamburgare till middag, och sen ska jag och Emil till Stor-Emil & Mia igen, ikväll blir det nog Yes-man på DVD.
 
Tingeling 

Fredag

Gårdagen blev lugn med stekande ute i solen, grillning med familj och käresta, och vildsvinssafari på kvällen. Vi såg dock inga vildsvin. bara en uggla och en hare. Idag har jag och Emil legat ute nästan hela förmiddagen, sen tog vi bilen till pia och köpte glass, mums. Träffade KFCs waterboy, Kricke, och minglade lite med honom. Sen åkte Emil iväg med P och skulle fiska, så jag satte mig ute i solen och stekte ett tag till. Efter det gick jag in och städade badrummet, vi har besiktning på huset på måndag, det kommer någon från mäklargrejen som ska ta bilder.
Ikväll blir det till att grilla igen, så får vi se vad som händer efter det.

XOXO

RSS 2.0