Snart nyår...

Okej, kanske inte riktigt än, men om man vill vara ute i vääldigt god tid så finns snart dessa fina klänningar på Lindex. Och det bästa? Priset; 199:- får man punga ut för en riktigt fin klänning :)


Höst


Igår var det jättefint höstväder ute. Jag gillar ljuset som blir på hösten när alla löv drar åt gult och rött. Idag ligger det snö på taken och marken. Kan inte minnas mig att det brukar ligga snö på backen så här tidigt? Blir lite jobbigt att cykla till jobbet idag, så får se om Emil kanske kan skjutsa mig :)


Kastanj


Idag har jag varit ute och samlat på mig en massa kastanjer, älskar hur de skiftar mellan rött och brunt i olika ljus. Vad de ska användas till får ni se när det är klart, men jag kan säga att det har med ljus att göra :)


New job :)

Vill Du ljusa upp denna mörka årstid? Förnya Ditt hem snabbt och enkelt?  Och vad ska Du ge bort för julklappar i år?

PartyLite är ett företag som via direktförsäljning, s.k. ”Homepartys” säljer heminredning, spaprodukter och så klart, ljus, väldoftande och doftfria kvalitetsljus Du inte kan hitta någon annanstans på marknaden. Samla nära och kära för en trevlig stund, samtidigt som Du som värdinna får ta del av ännu bättre erbjudanden, och välja produkter för Ditt tillgodohavande!
 

Kontakta mig för mer information :)


RSS 2.0