Bildbomb från Bryssel




















Lite bilder från helgen :) Bilder på shoppingen kommer sen, nu måste jag börja packa kartonger inför flytten på tisdag :D

Packa pappas kappsäck..

.. eller min "flygvärdinne-väska".
Har redan hunnit ångra mig typ 10 gånger. Vill ju inte ha för mycket kläder med mig, men det suger ju om man skulle sakna något när man är där. Iochförsig så är ju planen att shoppa brutalt mycket, så det måste ju finnas plats i väskan. Men om jag mot förmodan inte skulle hitta en enda pryl, ja då ser det just nu ut som att jag får gå naken på lördag... Eller kanske eventuellt köra copycat på fredagens outfit.

Åh, å[email protected]

Girlygirl

Har spenderat dagen med att steka ute i solen, tvätta två maskiner tvätt, hängt en maskin tvätt ute, plockatner tvätten för att det började tokregna och åska, hänga upp samma tvätt en gång till - inomhus. Börjat planera packning inför helgen, och målat naglarna med mitt nya lack Depend 54.


Nu ska jag ta och kika klart på top model, byta om, käka lite och sedan hojpa ner till gympahallen. Hoppas bara att det slutar åska och regna snart...


Wishlist


Lite smått & gott som gärna skulle få flytta in i vår nya lägenhet. Allt finns att beställa här.

Finally


Äntligen har H&M stoppat in dessa i sitt sortiment igen.
Jag klickade hem dom snabbt som ögat. Och tur var det, för nu är de redan slut i min storlek..

Imorse var jag och Emil på banken, och fixade klart allting med våra lån. Nu ska de bara skrivas ut och skrivas på, sen är vi ägare till en mysig tvåa :)

Har ledig dag idag, så hoppas på att solen vill kika fram så att man kan ta en mysig powerwalk i solen. Men först ska jag ligga i sängen och vila lite.

New at work


Zebra-randiga tights, hot or not?

Jag tror att de skulle kunna vara coola på rätt person, och kroppstyp. Men INTE på mig xD


The Hills - maraton

Är just nu inne på säsong 5 - avsnitt 4, får se om jag orkar/hinner igenom hela säsongen idag :) Men jag kan inte låta bli att återigen undra vad Heidi Pratt tänker med? Hon ser ju inte ens ut som samma person längre.


Jag tycker att hon var söt innan, men nu ser hon ju bara helt omänsklig ut. Varför vill man det liksom?

Pimkie


Om två veckor åker jag och mamma till Bryssel, har spanat in lite saker som jag är sugen på att shoppa där. Priserna ligger ungefär som H&M, Gina Tricot och liknande :)
Är speciellt sugen på bikinin...

I like


Bikinin har jag redan klickat hem, men det riktigt kliar i fingrarna efter det randiga linnet. Men nu ska det sparas lite pengar, ska försöka fixa iordning allting i lägenheten så fort som möjligt :)

I just had to!



Blev så glad igår när vi hade skrivit kontraktet, att jag genast sprang hem och klickade hem dessa goingar till badrummet. Den svarta med text till Emil, den rosa med prickar till mig, och de mindre gästhanddukarna blir perfekta att ha hängande där inne :)
Dessutom klickade jag hem den rosa mjukis-dressen, den kändes mer som jag.

Nu ska jag kasta in en maskin tvätt, innan jag går och tvättar håret. Jobb 13-19 idag, så har lite tid på mig nu på förmiddagen.

just det, vi flyttar senast den 1 juni, tidigare om alla papper går igenom snabbt :)

Den är våår!!

Vi fick lägenheten!

Åh, jag är nog världens lyckligaste människa just nu! :D

Vilken färg?


Är sugen på att klicka hem denna pyjamas/hemma-mysdress, men vilken färg? 69.50:- på H&M

Sloooooowmotion

Nu är det så här va, att om ett par timmar kanske jag och Emil är på väg att köpa en lägenhet. Vi är just nu högsta bud, och de andra som är intresserade har till nu på förmiddagen på sig att lägga ett motbud, annars är den vår :D







Gissa om tiden går långsamt för tillfället?

GRATTIS :)


Grattis på 20-årsdagen älskade vän :)  

Sleepless

Har inte kunnat sova ordentligt inatt. Somnade rätt tidigt igår, men vaknade flera gånger under natten och kunde inte somna om.. Är så sjukt nervös över vad mäklaren kommer säga.. Hur många som är intresserade och om någon har lagt bud.. Gaah, magen bara snurrar runt, känns som en hel kolibri-familj byggt bo där inne.

Nu ska jag snart ta och fixa det sista innan jag trampar iväg till jobbet. Kommer väl knappast få något vettigt gjort där, men har massor som måste göras idag..

Kikar in sen igen så fort jag vet något :)

They call it love


Hello gorgeus

Nu sticker jag och min fina man snart iväg på två lägenhetsvisningar, håll alla tummar för oss nu :)

RSS 2.0