God morgon

Sitter och myser i pyjamas framför TV'n och datorn, med en snarkande gris bredvid ^^
Har försökt väcka denna gris 5 gånger, men det slutar alltid med att jag får ett arsle upptryckt i sidan. Har bestämt att han få en halvtimme till, sen är det frukost. Utan mat i magen blir jag ett monster.

Morgonmusik

Idag ska vi försöka få upp alla hyllor och krokar i Emils rum, så vi kan lyfta alla grejer från golvet. Kommer nog bli kanonbra. Ska även sätta upp Tv'n på väggen, och förhoppningsvis flytta på skrivbordet.

Nu ska jag ta och tvätta håret,

Tjing


Torsdag


Nu sticker jag snart ner till centrum, ska bara klä på mig. Springer just nu runt i mysbyxor och duntofflor :)
Ska nog försöka hitta någon mysig, lite finare mössa att ha nu när det blir allt kallare. Annars ska jag försöka att inte spendera några pengar idag :)

xoxo


Long time no see

Finally, nu är vår nya dator äntligen up and running :) Riktigt bra köp enligt mig, sköna tagenter och lagom stor.


Dessutom är den ju ganska snygg :) 

Idag är jag ledig, har redan hunnit med att äta en mysig frukost och tagit ett långt bad med choklad-badskum.
Ska passa på att mixa lite friståendemusik och tjejerna nu, och sedan ska jag ner till centrum en sväng och hämta ut ett paket, och skriva på lite papper på lindex. 

men nu är jag iallafall back on track :)

Torsdag

Trött, trött, trött.
Orkar inte skriva om min dag, har inte hänt så mycket. Jobbade på dagen, och var på föreläsning nu ikväll. Om Idrottsskador. Ganska intressant, och det är alltid bra att få höra om sådana saker, även fast man redan visste det mesta.

Anyways, tänkte bara skriva lite om Replays nya parfym

Under dagen brukar ju parfymer tappa doften, men med denna behöver du bara dutta lite vatten där du tidigare sprayat parfymen, så kommer doften tillbaka. Låter väldigt smart tycker jag, men har inte luktat på den, någon som vet om den är god? :)
Har Replays Intense parfym, och äälskar den, så hoppas på denna :)
Dessutom så är dom ju inte så fasligt dyra, frygt 400:- för 60ml.

xoxo

Underbara höst



Älskar H&M på hösten..
(den svarta klänningen med spets är hemklickad, yeey)


Äntligen Helg!

Igår var jag verkligen helt mentalt slut när jag kom hem från jobbet. Orkade inte göra nånting, förutom att lägga mig under täcket och powernap'a lite. Men sen vaknade jag som en ny människa! Höhö, NOT!
Käkade en rätt mysig middag med familjen och Emil, innan vi åkte vidare till Martin & Madde. Busade runt med världens sötaste Majken, och kikade på Idol. Efter Idol tog vi en halvlång promenad hem till Emil där det blev rätt i säng utan att passera gå. 

Nu är vi uppe och på väg att kila hem till mig, kommer nämligen en tjej och ska kolla på min soffa idag :)
 

Blir nog mer uppdates idag, för än så länge har jag nada planer för dagen.

xoxo

MyLook



Stor fuskpolo/huva, H&M
Oversize stickat, Gina Tricot
Vitt ribbat linne, Lindex
Glansiga tights, H&M

Ovanpå det min härliga skinnjacka :)


Ledig idag

Så himla skönt att bara få sova ut, hinna äta en ordenlig frukost och slippa stressa. Speciellt eftersom jag har gått och dragit på mig en riktig dunderförkylning. 
Men igår handlade jag väskan full med menthol-näsdukar, Ipren och halstabletter, så jag ska nog klara mig idag :)

Har precis ätit en jättemysig mannagrynsgröts-frukost, med te. Mums.
Tänkte snart ta bussen ner till centrum och uträtta lite ärenden, en sak är lite hemlig, så den skriver jag om sen när jag vet mer, men sen ska jag till banken och fixa med min löneutbetalning, och sedan till Kicks och handla lite nya sminkprylar. Måste ju byta ut lite saker nu när det blir kallt, och min hud blir torr som ett fnöske :( Tänkte dessutom passa på att använda mina klubberbjudanden, 20% på valfri vara och 20% på en mascara. Är suge på att köpa någon bra hudkräm och/eller serum, och Diorshow's mascara. 

Nu ska jag ta och fixa mig klar, borsta tänder osv.

xoxo

  

ZzzZzzZzz..

Ungefär så känner jag mig just nu. Helt mentalt slut. Hade iochförsig en ganska bra dga på dagis idag, lite mycket som händer runt omkring i huset och på gården. Men men.
Efter jobbet åkte jag hem och käkade tunnbrödrulle (utan mos - uäck), och sedan trampade jag ner till gympahallen för att träna gräbsen.

Nu ska jag ta och hoppa i ett varmt och mysigt bad, och sedan tror jag att jag ska tjata mig till lite massage, med världens bästa och godast luktande olja:


xoxo

Ny mobil?

Funderar på allvar att säga upp mitt abonnemang hos Telenor. Har funkat skitbra för mig, eftersom jag ringer gratis till familjen(numera mamma?), och har haft 3000 sms/mån för 99:-. Men i helgen blev min mobil Coca-Cola skadad, och jag känner att det vore bättre för mig att kunna ringa billigt till Emil, pappa, Johanna, osv.
Nu har både Tele2 och Telia erbjudande på denna telefon:

Sony Ericsson W995. Emil har samma variant, fast i svart, så jag tror att den är helt okej. skulle dock vilja höra lite från nån som har en sån, funkar den bra? Ingen man måste lämna in varannan månad? För sånt har jag inte lust med.
Sen har de ju olika erbjudanden och avtal, som jag inte riktigt känner att jag har koll på.

Tele2
Telefonen: 1:- (engångsavgift) + 150:-/månaden i 24 mån.
Abonnemang: 19:-/mån + 19 öre/ minut & sms
Frakt: 89:-
Övrigt: Inträdesavgift 99:- + Uppläggningsavgift 150:-

Telia
Telefonen: 495:- (engångsavgift) + 150:-/månaden i 24 mån.
Abonnemang: 49:-/mån + 29 öre/minut & sms
Ingen frakt eller andra avgifter.

Känns som att det landar på ungefär samma summa ändå, men får nog ta och be min käre (och teknik-kunnige) pojke om hjälp i denna fråga :)


Måndag idag

Yes, då har man avslutat den första av tre arbetsdagar denna vecka :)
Lite seg start, men framåt eftermiddagen rullade det på rätt bra.

Har varit hemma hos pappa och hämtat en väska med kläder som jag har vikt in/galgat upp här hos mamma. Börjar fundera på om jag har tänkt alldeles galet. Har fortfarande lika mycket kläder kvar hos pappa som jag redan har här hos mamma, men ungefär 0% space i garderob/byrå kvar. Det är illa. Måste på nåt sätt få Emil att köpa en byrå eller nåt till sig, som jag kan snylta lite på :)

Ikväll är det träning för småtjejerna som gäller, vi ska tävla om drygt två veckor, och förutom redskapen ska vi även delta i en show-tävling som kallas Valfrid. Ett litet problem är bara att programmet till det inte är klart än.. Så jag hoppas att alla kommer ikväll..

Avslutar med en liten kärleksbild :)


-

   

   

Var inne på Panduro Hobby's hemsida och kikade på lite scrapbookingprylar, och råkade snubbla över denna supercoola pryl. Nämligen PhotoPearls, man kan själv skriva ut en bild i detta format, och sedan är det bara att börja lägga en pärlplatta. Det blir som en egen personlig tavla, med en grymt nostalgisk twist. För vem kommer inte ihåg de där pärlplattorna föreställande absolut ingenting som man gjorde på dagis/lekis/fritids?  

Om jag har tid så kommer jag absolut att beställa hem ett kit och bygga en tavla att ge bort till min guddotter i julklapp. En supermysig och personlig present :)

Höstmys

En sak som hör hösten till minst lika mycket som gulnande löv och regn, det är ju att min bara vill bädda ner sig under täcket och se en riktigt bra film. Men jag tycker det är så tråkigt när man är tvungen att tvätta de "fina" bäddseten, och måste plocka fram några gamla fula, tråkiga, urtvättade.. ja ni fattar. Dessa mysiga bäddset skulle utan tvekan få hoppa ner i min säng denna höst.

Adorable, i know :)

Home sweet home

(Eller, är ju hemma hos Emil)

Men nu är det grymt skönt att vara hemma igen, efter en helg med extremt lite fiske, och extremt mycket eldande i braskaminen. Herrejisses vad det har blåst där nere i helgen, har i princip varit stört omöjligt att vara ute. Ovh det blir lite påfrestande att vara 8 personer på vad som kändes som lika många kvadratmeter. Ska försöka ladda upp lite bilder från helgen så fort jag har letat rätt på sladden till kameran ^^.

Well well. 
Ikväll blir det rätt tidig sänggång, eftersom vi båda ska upp och jobba som vanligt imorgon. 

xoxo 

HAPPY HAPPY HAPPY


Har nog inte skrivit i bloggen om att jag var på intrvju på H&M igår. Det gick superbra tycker jag, fast jag var lite nervös, och tror att jag pratade i superspeed ^^. Men tjejerna som intervjuade mig måste ha gillat mig, för jag har blivit utvald som timanställd i deras vikariepool, YES!
Feels really nice. Det känns som att man har ganska stor chans att kunna klättra inom företaget, om man satsar på det :)

Blir lite pyssel med att få ihop det med mina dagar på dagis, men det kan man ju kalla ett i-landsproblem. Att ha för mycket jobb liksom ^^

Grattis till mig själv iallfall :D

Ny header

Vad tycks? Tog mig ca 10 minuter att göra, så det är inget avancerat :)

Nu håller jag på och packar och fixar, vi åker på kräftfiske-helg i Växjö ikväll. Kommer bli en lååång bilfärd. Men vad gör det när man har trevligt sällskap. :)
Jag och Emil jobbar på att köpa en bärbar dator, som jag kan ha som bloggdator, vilket kommer göra det smidigare för mig att uppdatera. Bra va? :)



xoxo

RSS 2.0