Finally Friday

Orkar inte ens tänka just nu.

Tove och Mariette är klart bäst på idol ikväll. Reza eller Eddie borde åka..

Imorgon ska jag först till Kista och handla med mamma, och sedan på kvällen ska jag och Emil ut och käka med Pappa, Åsa, Daniel, Sandra och Simon tror jag. Kan bli ganska mysigt :)

Nu ska jag totalkrascha i säng.

Argalappen.se


Hahaha, detta är humor det.


Hahahaha. Varför inte? xD


?


Hahaha. Stor risk ^^



HAHAHAHAHAHAHAHAHA-där nånstans dog jag-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

ZzzZzz

nu väntar jag bara på att Emil ska trilla in, så ska vi dricka lite te, äta någon smörgås, eventuellt ta ett bad, och sedan krascha i säng.
Har ont i huvudet, magen, fryser som en gris och känner mig allmänt inte bra.
Hoppas bara att man inte håller på att få svinis ^^

Kappahl

Jag har alltid tyckt att Kappahl är en affär för blivande tanter. Typ mormor, farmor och nu på senare tid mamma. Därför blev jag riktigt chockad när jag ramlade in på deras hemsida och hittade dessa underbara plagg :)
 

skulle gärna vilja att dessa hoppar ner i ett par av mina julklappar :)

(btw darling, 36-38, S, 75 B )

Skulle egentligen

helst av allt vilja gå och lägga mig på stört.

Men grabbarna har träning ikväll, så det är bara att hålla sig vaken, och försöka planera deras träning. Måste åka om drygt en kvart. Men det är ändå rätt skönt att de slutar redan halv 8. för då kommer man inte hem allt för sent.

Nu ska jag ta och byta om till mjukis/träningskläder, och sedan stoppa i mig ett äpple eller så.

Tjing

Adorable

299:- på nelly.


Underbart



Galet bra. Årets vinnare utan tvekan.



Coolaste bruttan i år :)

xoxo


Nytt i min iPod


Finally Friday

Imorse lyckades jag såklart glömma bort att jag började 9, och inte halv 8. Så gick upp över en timme för tidigt. Som tur var så kom jag på mig själv ganska snabbt och hann lägga mig och sova en timme till. Skrattade lite elakt för mig själv när Emil var tvungen att gå upp i vanlig tid. Mohahah.

Jobbade kort dag idag med, så skönt att få några timmar att hinna göra lite saker som man aldrig hinner annars. Har t ex. bokat min hemresa från Åre, har bestämt mig för att åka dit över nyår :)
Måste åka ner till centrum en sväng idag också, mitt sminkborttagningsmedel är i princip tvärslut, och behöver ha någon superkräm mot min snustorra hud runt näsan. Blir alltid torr som ett fnöske så fort det blir lite kallt. 



Kyss & kläm

Årets skämt?!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!

Jag tror jag dör.

Torsdag

Satt uppe till drygt halv 3 igår, för att boka en lägenhet. Var galet trött, men så lyckades jag ju bli numero 1 också :D hoppas verkligen att vi får någon av de tre lägenheter jag har bokat nu. Skulle vara så skönt att kunna flytta i Januari.

Imorse var jag sedan inställd på att ha en ledig dag utan jobb, men kvart i 8 blev jag väckt. Så det vara bara att vackert kliva upp, tvätta håret och sedan sticka iväg till dagis. Var ändå en rätt skön dag, eftersom jag slutade redan kvart över 1.

Har inte direkt några planer för eftermiddagen/kvällen. Kanske blir lite filmkikande, fick med 27 Dresses med Amelia sist jag köpte den, så eventuellt blir det den.



Avslutar med en bild på mig och mina nya älskling ^^

Oh so lovely'



99:- på H&M online. Och snart på väg hem till mig :)

Söndagskvälls-Dilemma

På Tv3:


På Tv4:

Gissa vad jag helst vill se, och vad min kära blivande sambo vill?

Inte helt enkelt när man bara har en tv..


Söndag

Hallå, hej & goddag,

Skulle egentligen ha haft möte större delen av dagen idag, men det blev inställt. Så istället följer jag med Emil, Jenny och Ellen på kalas hos Emils kusin-barn. Majken fyller nämligen 2 år :)
Får se hur länge vi blir där..



vi hörs senare :)

RSS 2.0