Sunday

Godmorgon världen,

Idag har jag ett ganska så fullspäckat schema. Klockan 10 ska jag på möte, vet inte riktigt hur länge det håller på, men måste gå därifrån senast halv 12 eftersom jag börjar jobba 12. Slutar jobbet klockan tre, och ska vara i sporthallen mellan 4 och halv 8. Kommer med andra ord vara helt slutkörd när jag kommer hem ikväll.
Desutom lyckades jag sumpa en av mina linser igårkväll, så innan 10 måste jag lyckas ta mig hem och hämta nya.
Men jag tror att det kan bli en riktigt rolig och lyckad dag.

Tänkte visa lite bilder på den omgjorda delen i mitt rum,







Skrivbordet till vänster på översta bilder ska ut så fort som möjligt, och även den grå/silvriga sängen till höger. Så ska jag möblera om lite. Men visst blir det bra? Allt smink och hårspray och naggellack osv. ligger i de runda svarta lådorna. Det blir mindre damm och ser mycket stilrenare ut.

Nu ska jag ta och göra mig iordning,

xoxo

Shopping?


Jag köpte den lila i onsdags när jag jobbade, och jag älskar den, så jäkla snyggt till ett par glansiga tights. Så nu är jag toksugen på att köpa någon av de andra med. Men vilken ska jag välja? Blå eller vit?
Finns på Lindex för 129:-. Helt klart prisvärt.

Lördag

Visst är jag uppe tidigt för att vara lördag? Men så är det när man jobbar och sliter.
Igår var vi hemma hos Emil och Mia och åt middag. Vi fick en jättegod tacopaj med fetaostsallad. Urgott var det. Efter maten blev det så klart Idol. som jag inte alls tycker hade något bra upplägg. Gillar inte "cliffhangern" med Calle och Piotr alls. Men men, Tv4 behöver väl pengar.
Efter Idol såg vi en superbra film som gick på femman tror jag det var, Red eye


Sevärd film, verkligen.

Nu sitter jag och fixar naglarna ^^ måste ju se okej ut när man ska stå i kassan hela dagen. Så fort de har torkat ordenligt ska jag ta och fixa håret och sminka mig lite. Ska försöka få Emil att skjutsa mig förbi mamma, tror(hoppas!) nämligen jag glömde min mobil där hemma igår.



En liten ego-bild får avsluta detta inlägg, vi hörs senare ikväll!

Finally Friday

Godmorgon godmorgon, *dududududududuu*

Börjar morgonen med en liten sång. Idag känner jag mig typ 20kg lättare. Nu är det över. Done. I will never go back. Typ. Bye bye HG, lycka till i framtiden.
Nej jag ska inte vara bitter, men fan alltså, att vuxna människor kan bete sig som tonåringar? Frysa ut personer och favorisera. Helt galet. De har helt glömt bort vad det är vi sysslar med.

Yäyä, idag är det jobb igen, börjar halv 10, så ska snart ta mig ner och få i mig lite frukost. Äter iochförsig lunch redan vid 11, men man måste ju äta något. Har inga direkta planer för ikväll, men det lutar åt att jag och Emil går ut och käkar någonstans, lite myskväll bara vi två.

Nästa helg ska vi åka med Emil och Mia till Växjö, hyra en stuga och fiska kräftor. Kommer bli hur mysigt som helst och jag längtar redan :) Nu måste jag kila och göra mig klar!

xoxo

Torsdag

Tjingeling :)
Idag har jag jobbat, as usual nu för tiden. Känns riktigt bra att ha fått in en fot här på dagis, jag tycker ju att det är roligt att jobba med barn, och så tror jag att det kan vara en bra merit inför framtida jobb :) Anyways, förutom det så har jag även börjat nyinreda mitt rum. Har släng ut min urgamla stereo som var ca en meter hög, och en halvmeter bred. Jisses vad det kan samlas damm bakom sådana prylar som man aldrig flyttar på. Har resnat min sminkhylla och lagt ner allt i lådor med lock (så man slipper se eländet som pappa sa). Sen tog jag en liten paus för att data lite, men ska snart hugga i och slruva ner en säng, och upp en byrå :)
Känner mig riktigt nöjd med mig själv!

Igår kom förresten mitt paket från H&M med dessa smaskiga prylar i:

Skorna är to die for. Kommer verkligen leva i dessa i höst! Dock var klacken högre än jag hade tänkt mig, men absolut inte omöjliga att gå i. Tightsen är mycket tjockare och mer siden-aktiga än jag trodde, men dom är grymt sköna, och lika snygga med en oversize tröja till vardags, som en kort klänning/tunika på fest :)
I paketet låg dessutom en T-shirt till Emil. Hatar när han springer runt i Puma-T-shirts, så jag har på egen hand börjat förnya även hans garderob ^^.

Nä nu ska jag ta tag i mitt projekt igen!

 

xoxo


Ikea

Var iväg och handlade lite nya grejer till mitt rum i måndags, och kom hem med detta:
 

Är riktigt nöjd med sakerna, tror att mitt rum kommer bli mycket mer stilrent nu :)

Wednesday

Hello peoples,
Har haft fullt upp med jobb och gympa de senaste dagarna, men idag har jag sovmorgon och börjar inte förrän vid 12. Blev erbjuden en fast tjänst igår, yeeey! Så nu har jag en 75% fram till jul åtminstone :D Det känns galet bra, att veta på förhand vilka tider man jobbar vissa dagar, och slippa bli inringd och väckt varje morgon av telefonen. Så eftersom jag ska vara på dagis nu hela hösten, var jag tvungen att köpa mig ett par stövlar.
Say hello to my new best friends :) okej, jag vet att de inte är det snyggaste jag haft på fossingarna, men det duger för dagis. 
Tokigt sköna, och dessutom varmfodrade, 129:- på skopunkten. Inte dumt alls.

Nu ska jag ta och göra mig klar för jobb på Lindex, och sedan ta bussen ner.

xoxo

Disney <3

Har som ni redan sett fastnat bland mina disney-favvosar igen.. Så tänkte rada upp mina absoluta-kan-inte-leva-utan-låtar. Blir dock utan någon inbördes ordning ;)
 









Den sista är inte Disney, jag vet. Men hur bra är den inte?

I'm on a trip down memory lane..

Mitt sanna jag



XOXO

Sunday bloody sunday

Filmen igår var ruggigt bra, verkligen sevärd. Och allt blir så annorlunda på Bio mot om man ser den hemma i soffan. Hela salongen hoppade högt ett par gånger, men chockeffekten skulle inte vara densamma utan den stooora skärmen och ljudet som kommer från alla möjliga håll. Det jag menar är att alla borde se den på Bio :)
Hann kika i lite affärer innan också, men hittade inget direkt som jag behövde eller ville ha, och känner mig duktig som inte slösade några pengar igår :) 
Imorgon ska jag och pappa till Ikea, och därifrån har jag en känsla av att jag kommer komma ut med en mycket tunnare plånbok. 

Just det, igår när vi åkte in till Kista blev det tvärstopp precis vid avfarten till Bro, och på andra sidan hade två bilar smällt rejält ganska nyligen.
 Som tur var kunde vi åka av i Bro, och sedan på igen i Kungsängen, så vi hann ändå. Men sedan när jag fick höra att det var en dödsolycka, och att två barn var skadade, då kändes det lite tungt.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sedan är det lunch och efter det sjka jag trampa ner till hallen :)

XOXO

Lördag

Har jobbat hela veckan *nöjd*, så det är skönt med ledig helg nu :) Skulle dock ha jobbat idag, men det blev något fel i schemat, så jag jobbar nästa lördag istället. Igårkväll var jag och Emil hemma hos Emil & Mia, mös lite framför idol med chips, och avslutade sen kvällen med att kolla på en film, Running Scared, lite seg i början, men blev bättre sen. Fast jag var så trött att jag inte orkade se hela, så vi åkte hem innan den var slut. Får se slutet en annan dag :)'

Idag har jag börjat flyttstäda mitt rum, har lyckats fylla 3 stora svarta sopsäckar alldeles själv, med bara en massa skit som ska slängas :P Och på måndag åker jag och pappa till Ikea, ska handla en ny byrå, och lite andra småprylar som behövs.

Ikväll ska jag och Emil på bio, Flickan som lekte med elden.


Vi ska "fira" vårt 15-månadersjubileum, som egentligen var igår, så vi åker till Kista direkt efter hans match, som började 4. Jag ska definitivt ha en stooor popcorn, vet inte ens när jag senast åt det? Men nu är jag toksugen. Och Bio-popcorn är ju 1000 gånger godare än micropop. Mmmm. Jag vill ha nu.

Den börjar vid 9-tiden, så förmodligen blir det till att dyka ner under täcket när vi kommer hem.

Jag såg förresten Svenska Hollywoodfruar idag, missade det när det gick i veckan. Haha, humor-TV på låååg nivå. I like.
Älskar när man får skratta åt människor som inte fattar att man skrattar åt dom, utan tror att alla älskar dem. Mohaha. Typ Kändisdjungeln, HAHAHAHA, sämsta programmet ever!? Vart är kändisarna liksom? Och Bengan, som var dyngrak när de träffades första gången, och sedan fick lämna "Djungeln"(- någon mer än jag som tycker att ljuset är lite väl bra för att vara mitt i djungeln) av "medicinska skäl" (- abstinens?). Håhåjaja.
Men det är ju underhållande iallafall. 

Nej nu ska jag sluta skriva och lägga mig framför TVn :) 

Tingeling 

Im off

Ska alldeles strax ta bussen ner till jobbet, har några ärenden att uträtta innan jag börjar.
Tänkte lägga ut dagens look, men det är något fel med programmet som fixar bilderana så det får bli senare.
Ha en bra dag så ses vi när jag kommer hem ikväll,

Kyss

Onsdag idag

Yes, Goodmorning sunshines :)
Har sovit grymt bra inatt, och det är så himla skönt att få ligga kvar en sväng i sängen när Emil måste ta sig upp till jobbet :) Börjar inte förrän 12 idag, och har redan hunnit med att tvätta och föna håret, maila och smsa en massa info till gymnasterna osv. Känner mig ganska duktig :)



Rösta gärna på mig i veckans blogg på ssschhh.blogg.se :)

Nu ska jag ta och curla mitt hår, och käka lite frukost.

Tjing

Höstfavoriter


Från H&M.

På väg hem till mig.

Oh, I like.

Passade dessutom på att beställa skorna när jag fick min 20% rabatt, man får ju inte vara dum :)

Imorgon är det jobb på lindex mellan 12 och 19 som gäller. Försöker att jobba så mycket som möjligt så länge dom vill ha mig :) Ska förresten på arbetsintervju till H&M's vikariepool i Stockholm om två veckor. Hoppas verkligen att man kan få in en fot där, det vore ju grymt :) 

Nu ska jag ta ut linserna och sätta på brillsen, och sedan kila ner och ta en kopp te,

ciao

I suck at this

Yepp,
men tänk er själva att springa runt och jaga massa barn hela dagarna, jag orkar ju knappt ens äta middag på kvällarna nu för tiden. Yikes. alltså dagisfröken är INTE ett yrke jag kommer satsa på. Men en enorm eloge till alla fröknar som orkar med år ut och år in. 
Missförstå mig inte, jag har haft sjukt skoj dessa två veckor, men jag har inte varit så här trött sedan.. jag tror typ aldrig att jag har varit så här slut i hjärnan. Mental utmattning. 

Men jag lever iallafall, och ska försöka bättra mig. Kanske kan tvinga mig själv att skriva åtminstone ett litet recap varje dag :) 

Puss och kläm
(så länge)

Tuesday

Godmorgon :)
Är uppe med tuppen idag, eller vaknade samtidigt som Emil, vid halv 7-tiden. Ska jobba idag mellan 1 och halv 5, yeey :) Så det blir nog dåligt med uppdates.

Måste bara visa en gammal men askul grej,


Haha, jag dör xD

RSS 2.0