31/8

Idag är det sista dagen i Augusti.. Det är ju helt galet, vart tog sommaren vägen? Nu måste man ju helt plötsligt ha jacka när man går ut, och att gå barbent till jobbet är ju bara att glömma. Men jag har bestämt mig för att  spara sommar-garderoben tills vi åker till Ayia Napa. Efter det blir det att plocka upp alla stickade tröjor, tjocka strumpbyxor, halsdukar och knästrumpor ur källaren, och istället packa undan alla somriga klänningar & linnen, shorts och sandaler.
Lite vemodigt är det ju, men det är ju så mycket roligare att klä sig på hösten. Så mycket mer former och lager att leka med :)

Nu ska jag ta och borsta tänderna, och sedan cykla iväg till jobbet. Åker direkt till gympahallen efter det, så är  inte hemma förrän efter 9 ikväll. Det är riktigt skönt att ha kommit igång med träningen igen, och jag har faktiskt inte tappat så mycket i sommar, mest styrka och uthållighet - men det har jag snart tränat upp igen!


Look of today




Skinnshorts, kofta & ring, Lindex
Linne, Pimkie
Skor, Deichmann


Medina



Förra helgen var jag och sambon i Danmark på Leasy´s 25-årsfirande. Där fick vi bland annat se denna duktiga tjej köra ett par låtar. Kan säga att det var sjukt bra drag! :)

Nails




Tack Jessica för de fina naglarna :)

Ego


MeMyself&I

Kvällen har spenderats med mig själv, Crime-serier på Tv4 Fakta & gurk- och morotsstavar med dipp. och en liten kisse som röjt runt och nu slocknat i ett hörn någonstans :)

Imorgon ska jag träffa Jessica för första gången på eeevigheter, och hon ska fixa mina naglar. Ska bli kanonkul! :)

Men nu ska jag ta och knyta mig.. Börjar jobba 9 imorgon..

give me



Såhär vill jag se ut i höst.. Shortsen finns redan i min garderob, tunikan finns förutom i grått även i en härlig lila och svart, är sugen på alla tre men måste hejda mig, så kommer bli antingen den gråa eller lila. Koftan - som är hur mjuk och go som helst kommer förmodligen hoppa in i min garderob redan imorgon, ska nämligen lämna tillbaka ett annat plagg. Den är förövrigt lika snygg öppen som knäppt!

Väskor har jag redan för många, och det tänker jag kika på när vi åker till Cypern om 2(!) veckor, men det är lite den stilen jag är ute efter, rockigt och slappt :)

Ett par grovstickade strumpbyxor behövs nog snart, och stövlar eller boots till så är man ready to go!


Alla plagg är från lindex.se

Ledig dag



Såhär har jag spenderat dagen.. I soffan gosades med min lilla älskling :)

och så har jag tvättat (just jäklar, måste hänga tvätten nu) och städat här hemma. Ikväll blir det storhandling på Ica, så fort Emil kommer hem från jobbet. Känns som att man börjar komma in i det här livet nu :)

Hello Folks

Jag har varit upptagen med livet under sommaren.. Eller nej, det där var inte sant. Jag har varit upptagen med JOBB hela sommaren, ska försöka få lite fart på det här stället från och med nu :)

Tänkte börja med att säga att om 3 veckor (idag) har jag äntligen semester, och då bär det av hit:





Jag och sambon åker till Ayia Napa i en vecka. Gud så jag längtar! :)


RSS 2.0