Dagens

Skulle egentligen ha varit ledig idag, men chefen ringde så det var bara att hoppa ur sängen och in i duschen.


Jeans, HQ/Lindex
Tröja, Lindex

Orkar inte lägga ner massa energi på kläder idag, så det blev enkelt och bekvämt :) nu ska jag käka lite frukost, och sedan är det jobb 11-17.

Ciao

Look of today


Tröja, Lindex
Je(ansle)ggings, Lindex Kids
Klocka, Ur&Penn

Nu ska jag ta och äta lite frukost :)

HAHAHAHAHAHA!!!

Jag: Fan mina armband ramlade ner på golvet!
Emil: Ramlade dina armar ner?

Han är lite småkorkad ibland min älskling, men jag får skratta rätt ofta :)


Stripes


Två randiga favoriter från Lindex, 149:- kostar dom och båda finns såklart i min ägo :)

Designa din egen bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här! :)


Look of today


Blus, Lindex
Kjol, H&M
Skärp, Lindex
Smurf-leggings, Lindex 

Känns som att jag precis har gått igenom hela min garderob, men ingenting matchar smurfblått. Så detta var det bästa jag kunde komma på. Bad-outfit-day kanske man kan kalla det xD

Smurfelina


Måste ha dessa leggings idag, ska göra reklam för dem, de är nämligen gjorda av återvunnen plast (typ). Men vad sjutton ska man ha till? Kommer ju se ut som en smurf oavsett xD 


Tack & Godnatt

Är helt slut. Både mentalt och i kroppen. Vaknade halv fem imorse, ställde om klockan igårkväll men självklart ställer ju telefonen om sig själv automatiskt, så jag gick upp en timme för tidigt i onödan. 


Bjuder på en lite söt bild, jag skulle ta outfit-bilder - men Emil kom och förstörde :)

Nu ska jag stänga ner datorn och SOVA!!!!!  

Dagens Tumbling


Tribute



Norska herr-skidlandslaget kör en tribute. Skön ju :)

Dagens


Topp, Lindex
Jeans, Cheap monday

Enkelt & randigt idag, jobbar 11-17 och sedan är det träning till 19. Ses ikväll! :) 

In love



Är kär i dessa jeans från Cheap Monday. Helt perfekt i vår, bara till ett enkelt baslinne och någon mysig kofta. Eller skinnjackan när det är lite kyligt :) 595:- på Nelly.

Så synd att jag har så svårt att beställa Jeans på nätet, måste alltid prova för det är så olika på olika modeller.

Gult är INTE fult



Lite inspiration så här till påsken :)

Puh..

Igår jobbade jag 9-19, och sedan skyndade jag mig ner till gympahallen för träning, och när jag kom hem tog jag och Emil ett bad innan jag hoppade raka vägen ner i sängen.
Imorse trodde jag att jag skulle börja kl 11, men det hade blivit något fel, skulle egentligen börja 9, så det vart ju bara att stressa arslet av mig. Efter jobbet mötte jag upp Johanna, som är på besök ifrån Götelaborg. Vi tog en sen lunch/middag och gick sedan lite i affärer. Jag köpte två par vår-skor, visar sen. 
Efter det gick jag till Emils kusiner, för han var där och käkade middag, och nu har vi precis ätit våfflor, för det är ju faktiskt våffel-dagen idag :) 



Där är historien bakom mitt obefintliga bloggande de senaste dagarna :)

Nu ska jag ta och joina Emil som spelar tennis på Wii-et(?), ciao

Look of today


Je(eansle)ggings, H&M
Linne, HQ/Lindex
Kofta, Lindex

Nu sticker jag till jobbet, solen skiner och jag är på superbra humör! :)

Lika som bär?


Lauren Conrad


Lilla jag :)

Vad tycker ni? (alltså om håret, jag vet att hon typ är 1000ggr snyggare xD)

Dop





Har fått en inbjudan till lill-kusinen Wilmas dop :) Ska bli supermysigt!

Ny färg!

Har suttit i en frisörstol hos Carro hela förmiddagen, hon smsade mig igår och frågade om jag ville vara "hårmodell", de skulle testa nya färger på salongen. Självklart sa jag ja, och här är resultatet:



Innan var mitt hår lite lätt orange-aktigt, och det skiftade i väldigt många olika nyanser. Och så såg det väldigt färgat ut, inte speciellt naturligt.


Carro varvade ljusa slingor med lite mörkare, för ätt jämna ut färgerna i håret och göra det mer naturligt. Sedan har vi planer på att lägga ännu fler, och ljusare slingor närmare sommaren.

Jag är verkligen supernöjd, det är det bästa frisörbesöket jag någonsin gjort! :) TACK TACK TACK underbara Carro!!!

Dagens


Jeggings, Lindex Kids
Tröja, Lindex
Skärp, H&M

Look of today


Tunika, Lindex
Jeans, Cheap monday
Skärp, H&M

Presents

Här kommer en liten bildbomb på alla presenter jag fått i helgen :)






Det längst ner är en resa till Bryssel med mamma :) Vi skaäta choklad, dricka öl, gå på spa-behandlingar, ska bli riktigt mysigt :)
Så till det fick jag massor med pengar, man bara i Euro - så jag inte ska bränna allt innan.

nu ska jag göra mig klar för jobb :)

Dagens


Blus, kjol & armband, H&M
Känner mig lite som Blondinbella idag, haha!

Sitter just nu i köket och äter frukost med solen i ansiktet, helt underbart! Ska iväg på ett möte nu kockan 11, sen blir det direkt iväg på dop, och därifrån lite snabb matinhandling innan vi ska till mamma på middag och fira min födelsedag :)

Gårdagskvällen var skitskoj, vi hade sjukt roligt, och JAG vann bowlingen! Vet inte vad som flög i mig igår, har aldrig spelat så bra i hela mitt liv xD Dock glömde jag mitt minneskort till kameran hemma, så bilder kommer så fort jag får tag på dom :) De fina armbanden jag har på mig idag fick jag av Emma, Emy & Johanna + en massa andra saker, lovar att visa sen. Nu ska jag ta och göra mig iordning, bussen går om drygt en halvtimme.

Puss 


Utgång


Nu sticker jag på middag, bowling och party med tjejerna :) Har min svarta fodralklänning med spets från H&M, till det höga klackar från H&M. Ska se till att få bild på det senare :)

Ha en bra kväll allihopa!
Puss&kram

Man måste bjuda lite på sig själv

Kom hem för en stund sedan, ska inte vara i bowlinghallen förrän om 2 timmar, så det är lite tidigt att börja göra sig iordning redan.. Så jag hade lite skoj med webcamen xD


HAHA :D Bilden nere till vänster är inte charmig alltså.. Men jag bjuder på den!


Look of today



Skjorta, Gina Tricot
Linne, H&M
Jeggings, Lindex Kids (hatar btw ordet jeggings, vem kom på det?)

Nu ska jag ta och åka till jobbet, Emil ska skjutsa mig i sin nya bil :)

What to do?



imorrn när vi går ut och bowlar har jag tänk att ha en ganska enkel svart klänning, med spets upptill. Men vad sjutton ska jag ha på benen? Färg? Prickigt? Blommigt? Svarta? Hudfärgade?
I'ts a freaking jungle!

Måste kika på jobbet imorgon om vi har fått in nått nytt skoj bland strumpbyxorna :) Nu ska jag ta och sova, har en lååång helg framför mig så måste passa på att sova nu.

xoxo


Nylackad


Ignorera mina prinskorvs-fingrar. Det är den anatomiska anledningen till att jag aldrig varit nåt vidare bra på att spela piano eller gitarr - mina fingrar var alltid för korta för att nå alla strängar/tangenter i ett ackord xD

Anyways, nagellacket heter Liberty Girl och är från H&M :)

Inspiration


Pudriga toner av nude, rosa, persika/aprikos och blått, det är mina favoriter av vårens färger.


Mys



Har suttit och kollat ikapp på lite serier som jag missat nu i vecka, när jag har jobbat sent och sedan åkt direkt till träningen. Sist kikade jag på Hollywood-fruarna, alltså dom är ju så pinsamma, nästan så att det är tragiskt. Man vet inte riktigt om man ska skratta åt dom, eller bara tycka synd om dom.. Men underhållande är det ju åtminstone! Och nu vet man ju vart Maria Montazami fått sin röst och sätt att prata ifrån, hennes mamma var ju exakt likadan.

Nu ska jag ta och sätta på badvatten, ska bada skumbad och göra hårinpackning och hela faderullan :)

Godmorgon



Sitter Ligger just nu i sängen och kikar på Vakna med the Voice, och just nu är det världens skönaste människa - Katrin Zytomierska, som gäst. Älskar när hon är med, för hon är så ärlig och genom skön :)

Idag är jag ledig, och mina planer är att.. göra ingenting! Ska bli så attans skönt :) Tänkte bara ta en långpromenad, om nu vädret tillåter. Det ska ju regna idag.. suck.


Look of today

 
Svart&vitt, utan krusiduller idag :)

Leggings med glansiga/lackiga(?) detaljer, Lindex
Tunika, Lindex

Kommer köra vita tygskor till detta idag :) nu har solen tittat fram också, och jag ska kila ner och äta lite frukost och sedan ta mig till jobbet.

Ha en bra dag! :)

nytt i garderoben


Lite bättre bilder på kläderna jag köpte i måndags.

Dem blåa skjortan är från Gina Tricot, och den aprikos-rosa blusen från H&M, 149:- styck :)

Ny dag



Just nu snöar det utranför mitt fönster, fasiken också, vill ju ha vår nu! Men det ska ju spricka upp under dagen (kul att jag jobbar 12-19). Fast jag vill nog ändå hellre att det snöar än att det regnar, som det ska göra imorgon & på fredag.

Längtar faktiskt ovanligt mycket till den kommande helgen, för den är fullspäckad med skojiga saker :) På fredagkväll ska vi ut ett gäng tjejer och äta middag och bowla, sedan drar vi vidare på krogen. 
Lördagen börjar med ledarmöte kl 11, följt av dop kl 14.30, och sedan på kvällen kommer halva tjocka släkten hem till mamma för att fira min födelsedag :)

Nu ska jag ta och tvätta håret, tjing! 

Helt slut



Right now I'm wearing this :)

Ligger i sängen och tar igen mig efter en evighetslång, men väldigt rolig, dag. Har gjort om mina avdelningar på jobbet idag, bla det som kallas Key Areas, borden och skyltdockorna inne i butiken. Det är skitkul att hålla på och välja färger, modeller och accesoarer som passar till :) Det tar dock väldigt lång tid att vika, stripa, och galga upp allting, så det är mest det jag har gjort hela dagen.

Direkt efter jobbet powerwalkade jag ner till gympahallen för träning, som gick galet bra idag. Har lyckats komma över två av mina största mentala spärrar, och känner mig sjukt bra!! Körde handvolt-frivolt utan problem, och körde även rondat-salto på tumblingen för första gången. och så säger dom att man inte kan lära gamla hundar sitta ;)

Nu? GODNATT! :)

Look of today


Linne, kofta & sjal, Lindex
Jeggings, Lindex Kids

Kör på en vårinspirerad och väldigt basic outfit idag. Nu ska jag ta och käka lite frukost, tänkte faktiskt göra mannagrynsgröt :)

Dagens shopping



Här är bilder på dagens shopping,
Skjorta, Gina Tricot 149:
Diadem, Glitter 79:-/27:-
Blus, H&M 149:-
Nagellack, H&M 39.50:-

Är riktigt nöjd med alltihopa :)

Kom hem från tjejernas träning för en stund sedan. Dom hade en riktigt bra träning, och man blir så glad när det går bra för och dom har kul på träningen. Då känner man sig väldigt lyckad som ledare. Kan ju säga att det är en riktig Ego-boost att vara tränare för tonårs-tjejer som ser upp till en :)

Nu ska jag ta och dricka lite Te, och kika på tv

Kyss

Beautiful day

Sitter just nu på tåget hem. Har haft en jättemysig dag med Åsa och Wilma :) Vi åt kycklingspett med Tsatziki på kolgrillen i Solna centrum, och sedan blev det även lite lätt shopping. Visar så fort jag kommer hem :)

Look of today


Linne, Gina Tricot
Kofta, JC
Jeans, Nudie
Halsduk, H&M
Till detta åker skinnjackan och solglajjerna på en underbar dag som denna :)

Nu ska jag ta och få i mig litte frukost, och sedan ska jag åka in till Sumpan för att fika/luncha med moster och lillkusinen :)

Ska försöka hinna med en sväng i Solna Centrum också, vill hitta något fint till ett dop jag ska på, på lördag. Vet inte riktigt vad jag vill ha, så vi får väl se om jag får någon inspiration.

Ciao


Godnatt

Det har varit en lång dag, men ganska lugn ändå. Det var lugnt på jobbet och vi fick mycket gjort, och träningarna var lugna men effektiva. Sånt gillas :)


bjuder på en härlig vinterbild,

nu har jag precis klivit upp ur ett långt varmt bad, och det är dags att slockna framför TV'n!


Look of today


Topp, Lindex
Jeggings, Lindex barnavdelning

Nu ska jag ta och käka lite frukost, sen är det jobb 10.30 - 15.15 och efter det gympa 16 - 20.30

Ses ikväll :)

Birthday

Detta är vad jag kommer få av Pappa, Åsa & lillebror. Wii Fit Plus.

Nu jäklar. Beach 10 here I come :D

RÄTT LÅT VANN!!



Den tjejen ger mig goosebumps alltså. I love.

Imorgon är det jobb och gymnastik som gäller hela dagen, så nu ska jag ta och få mig en god natts sömn :) 

Lördag

Har jobbat idag. Hade sjukt mycket att göra, och så var det ganska mycket folk för att vara en "vanlig" helg, så jag hann inte med riktigt allt jag skulle. Tur att jag ska jobba imorgon också ^^

Iallafall, ikväll ska jag och Emil på middag hos mami, har hört ryktas att hon bjuder på lime-kyckling, ja tack. Sen blir det melodifestivalen för hela slanten. Och ikväll håller jag alla tummar och tår för Anna Bergendahl, har totalt kärat ner mig i hennes låt :)

Och just det, fick handla en valfri nederdel (xD) på jobbet för halva priset. Blev dessa leggings med lack-detaljer:

199:- på Lindex (var annars?)


Blir ingen dagens idag, kör en repris så kolla det här inlägget så ser ni hur jag ser ut idag :)

Nu ska jag ta och byta om och fixa lite, ciao


Sscchh..

Har förresten fått reda på vad min födelsedagspresent från pappa & co är.

 Ni vet den som inte släpps förrän slutet av månaden ;)

Fredagskväll

Blir en lugn kväll idag, Emil är på träning just nu, men när han kommer hem blir det lite mys. Ska ju jobba hela helgen, så fest blir det nästa helg :) Men imorgon ska vi till mamma och äta middag och kika på mello, lillebror och Mattias(bonuspappa) ska nämligen till Globen och se det live, så vi tänkte göra mami lite sällskap.

Känns helt underbart att kunna gå i skinnjacka och finare stövlar till jobbet nu. Vädret idag var helt magiskt, det bara pirrar i hela kroppen av vårkänslor!
Det enda jag saknade idag var en svart skinnväska, har bara en brun (och jag är inte ett stort fan av svart och brunt i kombination) och solglasögon! Måste verkligen införskaffa mig ett par nya slit-och-släng-brillor, som man inte gråter blod för om dom blir lite repiga. Har ju mina diesel, men det är ju inte alltid man orkar gå och släpa på fodralet till dom. Skönt att ha ett par (eller två) som man bara kan stoppa i väskan eller i jackfickan :)

Just det, måste bara tipsa om att Lindex just nu har erbjudande på ett urval stickade tröjor & koftor, 149:-
Jag är väldigt sugen på dessa två:

Härligt nude-färgade, den ena med volanger & den andra en vanlig bas-kofta. och 149:- är dom ju helt klart värda :)

Look of today


Jeans, Cheap Monday
Linne & sjal, Lindex
Kofta/Mini-jacka, Gina Tricot

Nu sticker jag ner till centrum alldeles strax, ska hinna handla lite och käka lunch innan jag börjar vid 2.
Stänger ikväll så är hemma vid 8-tiden,

xoxo

Flowers





Guld-glittrande tulpaner, hur fina är dom inte? Och dom luktar helt underbart :)

Just nu..



.. glider jag omkring i mina nya kläder. Älskar färgerna, & tänk i sommar med lite bränna till - I like!

Idag..



Ohyes.

Paketen



Fick massor med kläder, av Emil och familjen Fremdling, allt på bilden (men shortsen i samma färg som t-shirten) och lite underkläder :)
Av farmor&farfar fick jag de underbart söta salt- & pepparkaren(?) från Georg Jensen. Helt i min stil :)
Av Pappa, Åsa & Daniel fick jag en underbar bukett med tulpaner, ännu finare än den på bilden. Fixar bild på den imorgon :)

Sen ska vi fira mig med mammas sida av släkten nästa helg, eftersom jag jobbar hela helgen nu.

Nu ska jag ta och födelsedags-mysa med Emil!

Inspiration



Gulligt & romantiskt möter svart & rockigt.

Helt i min smak.

Freaking Awesome Hairday



Tog ett lång-bad, med super-duper inpackning. Man märker verkligen skillnad efter det, håret känns jättelent och mitt självfall blir ännu bättre :)

Birthday





Är sugen på att baka idag :) vet inte om jag orkar göra en hel tårta dock.. Men kanske lite cupcakes, eller en kladdkaka :) Känner ändå inte riktigt för att ligga i sängen och dega hela dagen, så en tripp ner till centrum står nog på schemat :)

Pappa ringde och grattade för en stund sedan, och så sa han att min present inte har kommit än.. För den släpps inte förrän i slutet av mars. Tror du man blir liite nyfiken eller? :)

Nu ska jag ta och slita upp paketet från Farmor&Farfar :)


Tomorrow, Tomorrow

Nu har jag bara 2½ timme kvar av mitt liv som tonåring. Lite sorgligt när man tänker efter, men samtidigt så är det som att jag nu kan "börja om", & kliva in i en ny värld, Vuxenvärlden, på riktigt. Jag tror iochförsig inte att det kommer bli sådär himlans mycket förändringar, eller skillnad mot innan. Men imorgon, då börjar mitt liv som 20-åring :)


Jag var och hämtade detta paket idag, det är från min söta Farmor&Farfar, och det riktigt kliar i fingrarna på mig! Men jag har lovat mig själv att inte öppna det förrän imorgon :)

Åh, jag kan nästan höra hur det ligger och skriker efter mig där borta; Öppna mig, öppna mig, ÖPPNA MIG!!
Meen, självdiciplin, det är något jag har :)

Nu ska jag ta och tappa upp et bad. Ciao

Underbart







Facelook



Är i princip klar för att ge mig ut på prommis nu.. Återstår bara att välja jacka.
Är sjukt sugen på att ta skinnjackan, med en fleece under, men det kan bli liite väl varmt efter ett tag. Så blir förmodligen fleecen och softshell-jackan :)

Ses i solskenet!

Onsdag


En outfit i den här stilen har jag tänkt mig till Wilmas dop senare i vår :) Lagom gulligt men ändå lite coolt. Har sett på styling-bilder att en liknande klänning kommer komma in hos oss någon gång i vår, så jag hoppas att den dyker upp innan dopet :)

Nu har jag precis stoppat i mig en tallrik vanilj-yoghurt med banan, och ska göra mig klar att ge mig ut i det UNDERBARA vädret :)


Update

Fick förfrågan om att skriva ut inköpsställen och priser, so here it comes:

Klänning, Wetseal $22.50 ~ 162:-
Tights, H&M 79,50:-
Kavaj, Fashion Union £28 ~ 300:-
Skor, Forever21 $25 ~ 179:- 
Väska, Fred Flare $12 ~ 86:-
Armbanden är från Forever21, hittade inget pris, men såna finns ju i var och varannan affär :)




Tidiga födelsedagspresenter..

.. Till mig själv :)



Lite fina saker som fick följa med mig hem från jobbet idag. Bytte kavajen jag beställde för ett tag sen (den var för tight över axlarna) och tog med det här hem istället :) Linnena & sjalen kostar 99:-, toppen 149:- men det var en slatt* så den var nedsatt till 99:- :)

Nu är jag ledig i två dagar, och vädret ska vara lika fint som det varit de senaste dagarna, så jag ska passa på att ta en långpromenad imorgon :) Har ett paket från Farmor&Farfar som ska hämtas på Pia, och ska förbi dagiset en sväng och skriva på en timrapport. Ser verkligen fram emot det :)
(Vet ej hur stort paketet är, men worst case så får jag väl ta bussen hem)

Nu ska jag ta och mysa lite framför Cougar Town,

hugs&kisses

*Enstaka varor, eller endast 1-2 storlekar kvar.

Gårdagens


Linne, Nortbrook/InterSport
Tröja, HQ/Lindex
Jeans, Nudie
Skor, H&M

Nu sticker jag på en halvlång promenad ner till träningshallen. Är hemma efter 9 någon gång :)

2 dagar kvar..



... sen fyller lilla jag hela 20 år.
Känns helknasigt, jag känner mig ju fortfarande som en liten plutt. Men nu blir man vuxen i alla avseenden. Här kommer en lista på saker som jag kommer få göra från och med torsdag:

√ Handla på Systembolaget
√ Betala hos tandläkaren
√ Betala fullpris på bussen/tåget
√ Komma in på krogen när det är 20+

En kort och ganska tråkig lista, någon som kommer på något mer jag får eller inte får göra?


Vårkänslor

Solen skiner, fåglarna kvittrar, och leendet går inte att motstå. Nu bara måste jag leta fram mina solglajjer. Våren är här!!



ja tack till dessa linnen från Gina.


Details


Idag är det jobb, 11-19. Avslappnad outfit idag :)

Söndagsmys



Jag och Emil ligger och myser framför denna romantiska komedi :)
Idag har vi fikat och haft massor av Emils släktingar på besök, min svärfar fyllde nämligen år igår..

Har grym träningsvärk efter gårdagen, tar mig knappt ner för trappan själv ^^.
Nu fortsätter filmen, och sedan ska jag sova!

Lördag

 

Idag är det träningsläger på Lidingö, 14 - 20. Är lite lagom taggad, men eftersom både tjejerna och grabbarna ska med så får vi väl se hur mycket jag hinner träna själv.

Men jag är hemma efter 9 någon gång. Missar andra chansen ikväll :(

Mys



Jag gjorde om data-knä-brickan till snacks-bricka. Genialt om du frågar mig.

Vilken färg?



Är smått störtkär i dessa tröjor från H&M.. Bara 149:-
Den stora frågan är ju förstås vilken färg man vill ha?

Vitt är snyggt, men kan bli väldigt genomskinligt. För att inte tala om skitigt när det sitter på mig.
Blått, toksnygg färg, men vem vet hur den ser ut på mig?
Svart är alltid snyggt, men kan bli lite tråkigt..

Det tål att funderas på alltså...

Fredagskväll

Har precis lagat och ätit världens godaste maträtt, Pappas Pasta Carbonara :)
Fast denna gång tillagad av mig! Första gången jag lagat det, och det blev minst lika gott som när pappa gör det :)
"Matorgasm" & "Det knullar i munnen" var uttryck som användes ;)

Skämt åsido så är jag faktiskt riktigt nöj med mig själv.. Nu har Emil stuckit iväg på träning(jag vet, fredagkvällar, av alla dagar i veckan?) så jag sitter framför TVn och kikar på NCIS Los Angeles. Sen blir det självklart Lets Dance, med gurk- och morortsstavar och dipp :)

Hur fin?




Från H&M, synd bara att underdelen ska vara så rackarns smal över arslet.
Det är inte det mest smickrande på mig..

Promenad




Nu sticker jag ut på en långpromenad i det vackra vädret :)

Gårdagens



Klänning & skärp. Lindex
Skor, Deichmann

UL...

..suger häströv.

Roxy


Fick denna fina fleece-tröja av Emil i tidig födelsedags present idag :) Tack Älskling!!!
Idag har jag jobbat hela dagen, och serdan åkte jag hem till mormor&morfar och mös lite med lillkusinen. Nu har dom bokat datum för dopet också, så nu ska jag ge mig ut på jakt efter en söt klänning att ha :) Ännu en anledning att shoppa ;) Vet exakt vad jag ska ge lilla Wilma i dop-present också, men eftersom jag vet att hennes mamma&pappa kikar in här ibland så får ni vänta tills efter dopet ni också ;)

Nu? Cougar Town och mys med Emil.
Sedan? Godnatt!


Details


Kör på randigt, och ganska basic idag :)

HAHA

Denna lapp möttes min svärfar av igår när han kom hem ifrån London.




Jag höll på att gå i bitar av skratt.. Helt underbart.

Finally

Nu har älskling precis kommit hem, så nu blir det lite mys och sen skutt i säng :)

Jag fattar inte



Jag fattar inte hur människor tänker? Självklart ska den kvinna som betalade(?) för att bli misshandlad, så att barnet skulle dö, straffas. Men hur ofta händer det att en kvinna själv, medvetet orsakar ett missfall? Eftersom det här har blivit en så stor nyhet nu så antar jag att det inte kan vara något allt för vanligt förekommande. Sen så undrar ju jag om den där tjejen egentligen inte är mest i behov av akut psykisk hjälp? Det måste ju finnas många andra, bättre sätt att bli av med ett barn. Adoption bland annat.
Och hur ska man i sådana fall straffbedöma abort? Det måste ju räknas som den värsta graden av mord, med tanke på att man "mördar" ett oskyldigt och försvarslöst foster.


Näej detta är bara bullshit, folk som har för mycket fritid och för många knasiga åsikter. Känns som att man ska skatta sig lycklig som bor i Sverige. Folk här är ju ändå ganska normala..

Gulligt under



Linne 249:- & trosa 79,50:- Lindex

Älskart



Helt underbart.

Mer av denna fantastiska människa kan du läsa här :)

PUH!!

Är helt slut i benen och ryggen. Måste lära mig att stå ordentligt i kassan, och så måste jag skaffa mig ett stycke starkare magmuskler. Sen är det kanske inte så smart att glida omrking i platta skor hela dagarna.
Funderar på att köpa någon form av iläggs-sula som jag kan ha på jobbet. Kanske kan springa över på Intersport imorgon på lunchen..

ikväll kommer älskling äntligen hem :) hoppas bara att de får landa på skavsta, där bilen är. Annars kommer dom ju aldrig komma hem.. Jag som vill ha en massa fina presenter ikväll :D


Jeggings, Lindex (barnavdelning)
Oversize tröja, Lindex (Generous)
Skor, H&M
Klocka, Axcent

nu blir det lite datanördande, TV-tittande och lite badande :)

Details




Rekord



Hade nytt besöksrekord igår :) Vill hälsa alla nya välkomna, och hoppas såklart att ni stannar kvar :)

Idag blir det jobb 12 - 19, så måste snart ta och fixa mig. Har bara ett liitet problem. Vet inte vad jag ska ha på mig.. Målade naglarna ljust grå-lila igår, och det är inte direkt jättemycket som passar till det. Måsta raida min garderob och se om jag hittar något.

Nu? Frukost och sminkning.


RSS 2.0