Time to say goodnight

Yes oh yes,
Emil kom och hämtade mig efter träningen (tack älskling), och så åkte vi hem till honom och drack te :) Efter det gjorde han iordning ett jättemysigt bubbelbad, med levande ljus och allt. Romantisk pojke jag har hittat va? (a)

Nu är det läggdags,

xoxo

Dagens

Jeansleggings & kort jacka, Lindex Kids
Lång grå tröja & sjal, Lindex

Nu håller jag på och fixa mat :) det blir pasta med fetaost och tomater, yummie :)

xoxo


Scrapbooking





Köpte ett gäng pratbubblor och så idag, så nu är det bara framkallning av bilderna som saknas :)
Sitter just nu och väljer ut bilder. Man får ju de 100 första gratis, men måste man framkalla alla 100 på en gång? Jag har nämligen bara lyckats få ihop 70 bilder ^^

Förra helgen



Jag i orange T-shirt :)

Monday

Godmorgon,

Gårdagen gick ganska bra, lite tråkigt bara att vi bara hade en av våra grabbar på träningen. Men men, får hoppas det blir bättre nästa gång. På kvällen åkte jag och Emil till Kista. Köpte ett linne på Gina, scrapbooking prylar på akademibokhandeln för drygt 300:-, och lite småprylar på Claes Ohlsson. Nu ska jag bara se till att skicka iväg en massa bilder för framkallning, och sedan sätta igång med fotoalbumet :)

Nu är det dock dags för lite frukost :) 

Ciao 

Statistik?

Vad är det med statistiken på blogg.se? Jag har inte kunnat se min på drygt 2 dagar nu. Tokigt irriterande faktiskt. Arrgh.
Anyways, så kanske det blir Kista och Bio för mig och Emil idag. Han var dock lite osäker eftersom man kommer hem så himlans sent. Och han ska ju faktiskt upp och jobba tidigt. Egentligen vill jag mest åka till Kista för att kika på scrapboking-prylar på Akademibokhandeln, Emil hade värdecheckar på 350:- därifrån som jag fick :) Annars får jag väl ta och åka in till stan någon dag i veckan. Någon som vet vart i stan (lätthittat) som det finns en akademibokhandel? :)

Nu ska jag ta och stoppa i mig nåt litet och sedan trampa ner till hallen,

Ciao

Bilder från igår


Gårdagens shopping :)

Innehållet i mitt paket från Eleven :)

Jag & Emil :)


Söndag

Morrnmorrn,
Är uppe ganska tidigt, ska försöka komma ner till centrum och bokhandeln och köpa lite prylar så jag kan börja fixa med vårt nya fotoalbum. Sen kommer dagen spenderas mestadels i IP-hallen. 

Haha, satt och zappade runt lite, och såg att SVT's barnkanal sänder Bumbibjörnarna :)

De var mina favoriter när jag var liten.. *Nostalgi*

xoxo

Badmys

Har precis klivit upp ur ett mysigt bad, känner mig sådär härligt fräsch som man bara är de första fem minutrarna typ :) Håller på och gör oss iordning, och dunkar James Blunt i stereon.

Älskar min romantiska pojke (Emil alltså) :) 

Nej nu är det dags att vå på sig lite mer än underkläder ^^

Tingeling
 


Lördag

Idag har jag hunnit med en herrans massa saker. Gick upp vid 10-tiden och fixade frukost. Sedan åkte vi hem till mig och hämtade bilen som Emil lämnade kvar igårkväll, eftersom vi gick från pappa hem hit.
Sen skulle vi åka och hämta upp Emils kompis och åka en sväng till Enköping. På väg dit stannade vi även och hämtade ut mitt paket från eleven( Jag är supernöjd med plattången btw). I Enköpnig sedan så var vi på Mekonomen, AutoExperten(?), Ö&B och donken (of course). Blev en himla massa handlande, tror vi brände drygt 4 000, och då tabbade sig ändå grabben på mekonomen. Han glömde ta betalt för Emils bromsskivor á 1200, alltså drygt 2 500 kronor ^^. Men vi klagade inte, åkte bara därifrån illa kvickt.
Bilder på allt jag handlade kommer upp när jag kan koppla in kameran.
Efter shoppingturen stannade vi vid Gröna Dalen och kollade på Fanny som spelade match. De vann med 5-0, och det var rätt mysigt att stå där och kika lite.

Ikväll är det kräftskiva hos mormor & morfar, det blir nog mys :)

men nu ska jag ta och göra mig iordning litegrann :)

xoxo

Kväller

Har precis kommit hem till Emil efter en trevlig kväll med miggad och prat hos pappa. Är toktrött nu så jag vill bara stupa i säng.
Måste bara tala om att mitt paket från eleven.se har kommit, så jag kan hämta det imorgon (eller egentligen redan idag, men det hann jag inte). Snabba puckar där måste jag säga. Verkligen ett plus :)

Godnattpuss på alla!

 

Off for work

Nu sticker jag till jobbet med detta i lurarna,

ciao

Veckans Blogg!!



Rösta på mig i veckans blogg! :)

xoxo

FREDAAG!!

Yeey, inte för att det blir någon skillnad med helg för mig.. Men ändå :)
Idag är det jobb som gäller, 12 - 19. Efter det är det middag/kräftskiva hos pappa, med Emils familj. Kommer bli tokmysigt. Kommer nog inte bli så mycket updates idag, har liksom ingen dator på jobbet :P  

Jag vet att jag är lite efter med detta, men fan vad rätt!


Nu ska jag fixa mig lite :)

xoxo

Torsdagskvällen

Hej igen,
jag sitter och kikar runt lite på olika utbildningar som jag skulle vilja gå. Jag är jättesugen på att gå någon typ av make-up artist/stylist utbildning. Make-up store har en, det jobbiga är bara att den kostar 50 000:- och inte är studielåns-berättigad. It sucks. Men jag har hittat en annan intressant på HårAkademien i stan, den kostar "bara" 25 000:- och kanske är lite mer värd det? Vi får se. Någon som har något annat tips på en bra/rolig utbildning?
Anyways, nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen, måste tvätta och packa in håret lite. Ska nog passa på att dra några tag med rakhyveln över benen också, det är ju inte vinter än liksom xD

Efter det sticker jag till Emil och kollar på film:


xoxo

Look of the day



Jeansleggings, Lindex barnavdelning
Linne, H&M
Tröja, Tiger (Emils egentligen, som han ärvt av en kusin ^^)
Armband, Pieces;Lindex;H&M, m.fl.
Nagellack, Nivea Beauté Calcium Powe Gloss, 99 Lilly Gloss

Nu sticker jag till mamma för att äta middag,

xoxo

-

Nu är jag hemma igen, efter en tripp ner till centrum. Mötte upp Johanna som var ute och gick med lilla Zacke :)

(Bilden är lånad av Johanna)

Så vi tog en liten promenad. på vägen tillbaka ner till centrum så hoppade en katt fram ur buskarna och skrämde livet ur oss. Den jamade hela tiden så vi stannade för att se om den hade någon namnbricka, det hade den inte. Istället satt den fetaste fästingen jag någonsin sett under hakan på den. Åh, jag tyckte så synd om den. Plockade fram min pincett ur väskan och försökte ta bort den, men den var så stor så jag fick inte tag runt den med pincetten, var rädd att jag bara skulle göra det värre. Men jag hoppas verkligen att den tar sig hemåt så att ägaren kan ta hand om den.

Efter äventyret med katten så gick jag ner och lämnade tilbaka filmen, och sedan tog jag bussen hem. Och nu sitter jag här. Slötittar lite på Top model, och ska försöka boka make-up kurs på Face :)

xoxo

Torsdags-shopping


Nu har jag precis klickat hem detta från eleven.se (plus lite sminkborstar) .
Har haft min nuvarande plattång i runt 4-5 år nu, så det är dags att uppdatera :) Jag vet att detta inte är den bästa på marknaden, men jag köpte en likadan(fast en annan färg, inte limited edition) till min syster i julas, och den är helt okej. Dessutom så plattar jag kanske mitt hår en gång i veckan. Använder den mer för att få lite volym och vågor i håret. Värmeskyddet från Toni&Guy har jag heller aldrig provat, någon som vet hur det är? Har ett annat från Lee Stafford, men jag tyckar att det luktar lite för starkt, och för länge. 

Aja, nu ska jag ta och göra mig iordning, och sedan åka ner till centrum och lämna tillbaka filmen :)

xoxo 

Torsdagmorgon

Hade ovanligt många besökare igår.. och har inte lyckats lista ut hur det kommer sig xD
Iallafall så gick träningen med grabbarna superbra, vi körde slut på dom ganska fort, vilket var planen. Efter träningen kom Emil med familj och hämtade upp mig, och sedan blev det filmtajm,

Tokbra film verkligen, och jag som har läst boken(visserligen är der ett tag sen, men ändå) tycker ändå att filmen var super! Hoppas de andra två böckerna också blir filmatiserade.

Idag är planen att, nej juste, det finns ingen plan. Ska ta ett mysigt bad här om en stund, och sedan ta mig hem och städa mitt rum innan svärföräldrarna kommer på middag imorgon.

Ingen som har ett jobb att erbjuda? Så att man slipper gå hemma och vänta på att tiden ska gå hela dagarna?

xoxo

Ego

 
 



Sitter just nu och laddar iPoden med lite nya låtar. Jag har ju en gammal iPod Mini. Typ den första som kom med skärm. Är ganska stolt över att den fortfarande funkar :) Har iochförsig varit på väg att köpa en ny måånga gånger, men vafan, nu är den ju nästan vintage xD Om nåt år är det som att gå med en gammal Walkman kasett-spelare på höften ^^
Skämt åsido, varför byta ut nåt som fungerar? Lite miljövänlig måste man ju ändå vara :)

Ska glutta lite på Tyra-show nu, sedan bär det av ner till centrum och uträtta några ärenden. Efter det sticker jag direkt ner till gympahallen, grabbarnas första träning idag :) 

xoxo 


Today's



Jeansleggings, Lindex/Barnavd.
Linne, H&M
Blus, Lindex

Yesterday's



Jeans, Lindex
Linne, Lindex
Kofta, Vila
Skärp, Lindex

Hann inte ladda upp bilderna igår, för då hade jag missat bussen ^^

Nu är det höst



Regnet öser ner därute. Usch. Har inte lust att cykla hem så länge det är så.
Blää. Måste ner till centrum en sväng också. Ska hyra "Män som hatar kvinnor", som släpps här idag. Men det blir tveklöst att ta bussen dit, tänker inte cykla och gå omkring som en blöt hund i centrum xD

BTW, Gina Trcot suger arsle. Man kan ju inte beställa kläder där om man inte har Visa(kredit) kort. Så skulle Emil köpa åt mig istället, då var grejerna slut i min storlek. Fuck. It.

Nu ska jag äta lite frukost, aa, och klä på mig nåt,

xoxo

Hairy Belly

(för er som kollar på Vakna med the Voice xD)



Är faktiskt rätt så nöjd med färgen, lagom ljust, men inte blont :)

Tisdag

Goddagens,
Imorse vaknade jag redan vid halv 8, av att Emils telefon ringde. Han hade försovit sig, mohahah. Iallafall så kunde jag inte somna om efter att han hade åkt, så jag har legat och slötittat på TV4Fakta hela morgonen. Sedan vid 11-tiden drog jag tummen ur arslet och färgade håret. Resultatet får ni se så fort det har torkat (tar ju några timmar när man har galet tjockt hår). 
Idag har jag inte några planer direkt, ska på ett föräldramöte ikväll klockan 7 bara. Pappa är ju hemma nu så kanske ska ta och övningsköra lite.. hmm.  
Under tiden lyssnar jag på den här, 


nu ska jag ta och äta lite lunch,

xoxo


Dagens

 

Jeans, Nudie
Linne, Lindex
Skinnjacka, Vila
Klackar, Deichmann
Armband, blandat

nu sticker jag ner till centrum en sväng med Johanna,

xoxo

Monday

Back on track efter en lång och fullproppad helg.
I lördags var det först lunchmöte, gick riktigt bra, är astaggad inför hösten nu. Efter det bar det vidare till centrum för lite dans, även det väldigt lyckat.
Sen åkte jag och Johanna direkt hem till mammas kusin, byta om och fixa sig, och sedan sätta igång att servera champagne och rödvin hela kvällen. Senare framåt natten stod vi i baren och blandade GT, Doris och Einar till höger och vänster. Riktigt skoj var det iallafall. Vi packade ihop och åkte hem vid halv 2-2 tiden. 
I går var det sedan upp tidigt för att ha ledarmöte, massa diskussioner, lite planering, och lunch blev det där. Sen åkte jag hem till Emil och däckade framför TV'n ett par timmar. 

Och nu sitter jag här. Har precis klickat hem ett par mysiga tröjor från Gina,

Myskvällar/dagar i dessa i höst/vinter kan vi ju räkna med :)

Nu ska jag ta och göra mig iordning, och sedan åka och fixa en massa saker, bl.a. färga håret ;)

xoxo

Finally Friday



Goddagens,
godmorgon funkar liksom inte när man har varit vaken i 5 timmar ^^
Idag är planen att pula lite i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag.. sedan ska jag bort till Lasse och fixa det sista inför bröllopet som jag ksa jobba på imorgon, och sedan är det dansträning. Skulle behöva åka ner till centrum och köpa en lite prylar så att jag kan färga mitt hår sen ikväll också. Får se om det hinns med. nu ska jag ta och göra mig iordning, och käka lite lunch,

xoxo

Cool Wednesday



Yepp, my socks. Har ett par för varje veckodag.. Smart va? :) nja, men dom är lite skojiga iallafall. Idag har jag inte gjot så mycket nytta, mer än att jag hjar sökt 2 nya jobb, och legat ute i solen och glassat. Har tillochmed lyckats få en liten bikinirand, första gången jag använde halterneck på hela sommaren, har bara haft bandeu-varianter denna säsong.. 
Efter stekandet gick jag in och kollade på Tyra-Show,och sedan Top Model.. Och nu är det Project runway som står på. Perfekta eftermiddags-program det där.  

Nu ska jag snart ta och få i mig lite mat innan jag ska iväg och dansa :)

Svart linne, H&M
Orange/korall T-shirt, H&M
Svarta tights, Lindex
Skor, Adidas

xoxo

Onsdagmorgon

Godmorgon,
Nu är jag uppe och vaken.. ska ta och gå ner och käka lite frukost, sedan blir det ett mysigt bad, och sen ska jag hem och plocka massa plommon från vår trädgård :)

xoxo

Look of the day


Vit klänning, Lindex
Grå lång kofta, Lindex
Svarta tights, H&M

xoxo

Arbetslös

Usch, det låter så negativt. Fast det är ju sant.. menmen, jag får fylla mina dagar med andra saker, Idag har jag varit nere i centrum och bytt mina leggings, som färgade av sig på allt och alla. Ska visa bild på Emils sovrumsvägg sen.. Den har bytt färg litegrann. Sen har jag suttit och kollat runt lite, för nu när pappa flyttar till Åre så försvinner ju min dator eventuellt (han kanske lämnar kvar den, men jag vet inte vart jag ska ha den isf?) så jag skulle behöva en bärbar dator, en netbook typ.. och jag har hittat en favorit :)

Asus Apire One D250, Rosa - I like :)

Nu ska jag snart ta och käka lite middag, och sedan ta och åka och träna en sväng. Ikväll blir det LowStep + Stretch.

xoxo

Höstfavoriter



H&m har fått in jättefina jackor, den första finns även i gammelrosa, och den är jag sjukt sugen på.. Eftersom den andra svarta redan är på väg hem till mig :) Hoppas bara att den är snygg på!

xoxo

Tisdag idag då..

Hmm, känns ganska skönt att vara ensam hemma när alla andra är och jobbar eller i skolan, men samtidigt så känns det ju tråkigt när man vet att man inte får några pengar för att gå hemma och slappa. Men jag var ju duktig i går och sökte jobb på Twilfit i Gallerian, och la upp mitt CV på H&M's hemsida.
Idag ska jag försöka få med Johanna ner till Ams och anmäla oss ordentligt (inte bara på hemsidan). Jag tycker att det känns lite halvsvårt det här med att söka jobb.. För man får ju egentligen inte vara kräsen, får man ett jobb så är det ju bara att hoppa på det. Men jag vill verkligen inte vara typ telefonförsäljareeller knacka-dörr-människa, som alla hatar.. Så jag måste nog ändå välja lite vilka jobb jag söker.. 

well well, nu ska jag ta och äta lite frukost :) 

xoxo 


Gratisbio.se



Denna hemsida är grymt bra när det gäller att skaffa poäng, och man får plocka ut presentkort till vilken affär man vill, eller biobiljetter, I like :) Klicka på länken och bli medlem :) Ju aktivare man är, och fler vänner man skapar, desto fortare går det att skaffa points :)

xoxo

Sunday bloody sunday

Morning,
vaknade ganska sent idag, och har inte gjort mycket nytta alls. Tog ett bad med rosenblad och grejer, mysigt värre.
Idag blir det middag hemma, sedan iväg på möte/träning och efter det hem till Madde & Martin och deras nya hus. Emil ska dit och måla lite, så jag hänger med och hjälper till.

Igår jobbade jag på dagen, min sista dag.. lite sorgligt faktiskt, men som tack för att jag har jobbat där så fick jag välja vad som helst i butiken att ta med hem :) Valet föll på en lång grå mysig kofta..

Efter jobbet åkte jag vidare hem till Felix  som fyllde år, där blev det fika och lite vin. Riktigt mysigt faktiskt.
Sen åkte jag och Emil hem till mig och käkade, och drack ännu mera vin, och avslutade kvällen hemma hos Madde & Martin, med öl & vin.
Hursomhelst så var det en riktigt mysig och lång dag..

Nu ska jag ta och fixa lite grejor, och sen slappa lite mer,

xoxo

TGIF

Yes, och jag håller på att göra mig iordning för jobb. Jobbar 12-17 idag.. Ganska lugnt med andra ord.
Och så kommer ju familjen hem idag, eller Daniel och Åsa iallfall.
Och jag har skrivit en mental inköpslista:
Toapapper (hushållspapper funkar i nödfall, men jaa..)
Juice
Mjölk

Och så ska jag ta med mig plånboken idag.


I can't wait :) 


xoxo

Torsdagskväll

Både Johanna och mamma sviker mig ikväll, så det blir ingen afrodans för min del.. får se om jag orkar köra skivstången imorgon bitti istället. Man blir ju så deprimerad av det här vädret, det har åskat och ösregnat hela eftermiddagen. Usch. Man vill ju bara ligga i soffan och dricka varm choklad. Men kan man det om man inte har någon mjölk hemma? Nej just det. Jävla skit att man skulle glömma plånboken hemma just idag. Suck.
Har ingen lust att fixa något att äta heller, så jag får se vad som hittas på.  

Har muntrat upp mig själv lite genom att "fönstershoppa" lite på HM's hemsida, och de har fått in riktigt schyssta skor nu till hösten:

Ge mig lön idag? :)

Eller nej just det, jag ska ju spara mina pengar så Emil och jag kan åka till Thailand i vinter.. Inte för att det ärså pjåkigt heller, men man blir ju inspirerad att handla höstkläder nu.. Ska nog ta och plocka ner min låda med höst/vinterkläder från vinden snart.. Så blir plånboken (eller bankkontot) glad iallafall :)

xoxo

Torsdag

Välkommen till verkligheten.
Jag orkar inte.
Ska lägga mig under täcket ett par timmar nu.

Give me


Dröm-outfit just nu, överdelarna är från HM, och tightsen från Lindex. Mums.

Aja, now I'm off for work!

xoxo

Onsdag

Halloj :)
Kunde inte uppdatera något igår för vi hade strömavbrott mitt på dagen, vilket gorde att mitt bredband låg nere. Men jobbade på som vanligt, stod på lagret när det blev strömavbrott, allt blev bara kolsvart, och våra dörrar ut i butiken är ju elstyrda så jag kom inte ut, förrän en annan tjej kom på att det finns såna där vanliga lås också x) Men iallafall så la ju kassorna och allt av så vi fick skicka ut alla kunder tills strömmen kom tillbaka. Det gick ju ganska snabbt eftersom det finns nån typ av reservgenerator i centrum.




















På kvällen åkte jag över till Tove som var hemma på besök, så vi hade lite film-kväll. Kollade på Jumper och smaskade godis. Riktigt rolig och mysig kväll :) Efteråt åkte jag hem till Emil, som skulle sova tidigt eftersom han ska jobba sin första dag idag, mohahah. Han åkte väl vid kvart i 7 imorse, och jag börjar inte förrän 12, tihi.

Nu ska jag ta och göra mig iordning för jobb,


xoxo

Måndagskväll

Det blev ingen träning idag. Men jag får ta och cykla bort till Emil sen så får jag röra på mig lite idag iallafall. Nu ska jag ta och göra riktiga varma mackor, med krossade tomater, skinka, ost och en massa kryddor :) Det är nog bland det godaste man kan göra, och så är det varken jobbigt eller tar lång tid.

Btw så är jag riktigt nöjd med den nya designen och headern, vad tycker du? :)



xoxo

Måndag

Gick upp tidigt imorse för att jobba, började nämligen 9 imorse, inte varje dag jag gör det (börjar tidigt alltså, jobbar gör jag ju typ jämnt nu). Men jag ska verkligen inte klaga så länge jag har ett jobb, vilket tyvärr inte är så länge till. Ingen som har ett jobb att erbjuda? I can do anything! :P
Well well, ikväll blir det kanske lite träning med mamsen, alternativt ligga hemma och slöa. Vet inte riktigt vilket som är mest lockande egentligen, skulle gärna träna, men det är ju skönt att bara ta det lugnt också. Kanske ska ta och titta på någon gammal film som man har hemma? Vi får se.
Sitter och pillar på lite ny design just nu, får se om den hinner bli klar idag :) Måste nog ta och fixa lite mat snart, det blir antingen varma mackor, som man inte kan kalla för matlagning, eller pasta med köttbullar och tomatsås, som iallafall är lite mera köksarbete.
Vill bara dela med mig av min repeatlåt för tillfället:

I love it!

xoxo


HAHAHAHAHAHAHA

Det här är humor :D


xoxo

Sammanfattning av helgen

Har inte haft tid att uppdatera mina äventyr nu under helgen, så det får bli ett litet recap nu istället :)
I fredags blev det inget Lucky House, istället åt vi grillat hemma hos Emil. Han var ju och hjälpte Stor-Emil att städa ur verkstan, vilket slutade med att Martin krossade två tår. Menmen, han överlever nog. Igår var vi och kollade på när Knarrbacken spelade match, som de vann med 5-0. På kvällen var vi på krfätskiva hos Emils faster, riktigt mysigt faktiskt :)
Idag sov vi ut ganska länge, och sedan åkte vi och badade några timmar, riktigt härligt var det i vattnet :) Och efter det blev det äntligen take-out från LH :)

Pappa är ju på Gotland och jobbar, och hamnade på camping.se's hemsida xD han kommer där nånstans mitt i..

Nu ska jag ta och vara lite social med Emil,

xoxo

Sommarkväll

Ni får stå ut med några ego-bilder :)



xoxo

Fredagskväll

Tingeling,
Ha jobbat typ hela dagen idag, gick bra, lagom mycket folk, men tokvarmt. Jag håller på att torka ut när jag står i kassan en timme i sträck. Usch, nu borde dom väl kunna fixa luftkonditioneringen?. Aja, efter jobbet åkte jag hem till Emil för att fika och fira hans syster som fyller 9 år dag :) Så nu sitter jag här framför datorn, och kollar på Faktan som vanligt. Emil har åkt iväg för att hjälpa Stor-Emil att städa ut verkstan. Men sen har han lovat att bjuda ut mig på middag ikväll :) Blir förmodligen Lucky House, kinamat, som vanligt :) Efter det blir det movie tajm, Marley & me står på tur. Hoppas att den är så bra som den verkar.. Nej nu ska jag ta och fixa lite småsaker,

xoxo

Torsdagskväll

Tingeling,
Nu har jag förutom att städa badrummen även hunnit med att fixa iordning i köket, och dammsuga hela nedervåningen, jag känner mig så himla duktig :) När jag var klar med städningen, eller aa, när jag inte orkade mer, så parkerade jag mig i soffan. kollade runt på lite olika program, och fastnade sedan på Tv4 Fakta, vilket jag och Emil ofta gör. Iallafall så kör de en serie som heter 'Vanity Insanity' där de tar upp olika former av skönhet och hur/vad folk gör för att uppnå denna beauty. Idag så handlade ett av inslagen om en väldigt rolig grej, nämligen:

Betty - color for the hair down there, finns i sju olika färger: Brun, rosa, svart, rödbrun, blond, lila och en blå nyans, som kallas Betty Bridal. I USA är det ju tradition för bruden att ha - Something old, something new, something borrowed, something blue, och detta skulle då representera det blåa. Men jag tycker att det likagärna kan vara det nya. Hursomhelst så tycker jag att det är en skitskoj idé, tänk att chocka pojkvännen med en knallrosa buske. Eller, ja Emil säger ju att han skulle vilja se mig som blondin. Mohaha. 
Färgerna kostar runt 110:-, eller 14,99$ per förpackning, men tyvärr vet jag inte om produkten finns i sverige, tror dock att  det ska gå att beställa från Betty's hemsida, men då tillkommer säkert en massa frakt och tullkostnader.

Kan ju säga att Betty made my day, mwihi.

xoxo

Torsdag


Är ledig hela dagen idag, så har sovit ut ordentligt, och sedan hunnit bättra på brännan lite grann, men eftersom det är runt 27 grader i skuggan här hemma, så har jag knappt ens kunnat vara ute den senaste timmen. Har istället varit duktig och städat båda badrummen här hemma, men nu ska jag ut och steka lite i solen en stund till :)

xoxo

Tisdagkväll

Idag har jag varit ledig, superskönt att vara ledig någon annan dag än söndagar :) Och jag har faktiskt hunnit med en del saker :) Har finslipat mitt CV litegrann, och det enda som saknas nu är att Johanna ska ta några headshots på mig som jag kan använda, och skicka med ansökningarna. Har också varit inne på Skistars hemsida och sökt lite jobb där, måste bara kolla upp lita fler grejer innan det är helt klart. Sen har jag och Johanna varit på afrodans,

Gymt skoj var det :) har aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Det är definitivt något jag kommer fortsätta med :) Vi hade ju även tänkt att gå på pilates efteråt, men det orkade ingen av oss med, så vi drog oss hemåt istället. Nu sitter jag här och väntar på att Emil ska komma och att min BUS ska torka, sedan blir det myskväll med saltiner och brieost för min del :)

xoxo

Augusti

Ny månad, nytt försök. Har varkligen inte haft tid att blogga nåt de senaste veckorna, har jobbat mest hela tiden, och när jag kommer hem så är jag så trött att jag stupar i säng.. Men som sagt, nu ska jag göra ett nytt försök. Tänkte dela med mig av lite bilder från helgen, tjejerna var här på lite middag och förfest innan de drog till rillse, jag stannade dock hemma, så jag får hänga med en annan gång istället.
  
   
    


XOXO

RSS 2.0