Tisdag

Pust, stånk & stön. Herrejisses vad det är varmt! Och nu är klockan ändå strax efter 8. Dagen har spenderats på stranden, med Emil, hans systrar och kusiner. En riktigt mysig heldag med massa sol, bad och skoj. Nu har vi precis ätit en supergod middag, grillad kotlett med potatisklyftor och massa bea-sås, yummie, och nu ska jag snart ta och åka hem en sväng, för Emil ska iväg och fiska med stor-Emil. Sitter oc h klickar runt lite medan Emil gör sig iordning och hittade lite roliga prylar,


Tvålar i form av isglassar


Paraply med uppigande insida


Roliga va? Finns här,

Ciao

Måndag (igen)

Idag har jag jobbat arslet av mig hela dagen. Eller okej, kanske inte. Men det är galet jobbigt att jobba i 35 graders värme hela dagarna. Men vi fortsätter att gneta på bra, vi leder fortfarande i vår region :) Konstigt ändå att det är så många som handlar så mycket fast det är så bra väder som det är, själv skulle man ju vilja ta till vara på den lediga tid man har, och spendera den ute i solen. Men men.. Idag kom mitt paket från Nelly som jag beställde i torsdags:

 &  (ett brunt och ett vitt armband)

Är riktigt nöjd :)

Är dock inte lika nöjd över att mitt paket från yves-rocher, med solskyddskräm och efter-sol-kräm, inte har kommit än, fast det är typ 9 dagar sedan jag beställde. Skulle behöva ha grejerna imorgon, eftersom vi har planerat in en heldag på stranden. Aja, det löser sig säkert.
Nu ska jag ta och trampa iväg till Emil, blir som vanligt till att sova där :)

Gårdagen i bilder

              

     

Måndag

Morrn,morrn.
Igår var jag ju på smyckesparty, ett märke som hette Kokos of Sweden. Hur fina smycken som helst, jag hade kunnat köpa på mig hela kollektionen. Tyvärr så använder jag inte så mycket smycken, men jag får nog ta tag i det och börja med det nu :) Jag beställde:


Fast armbandet är brunt och guld istället för orange, och halsbandshänget, tillsammans med ett svart mocka-band. Så himla fint att ha bara till ett enkelt linne :) Efter partyt åkte jag ner till Emils kusin, och så åkte vi och köpte glass, jag körde på kulglass. Hallonsprbet och trippel-choklad, MUMS! Efter det åkte vi iväg och badade en sväng, och det var faktiskt ganska skönt i vattnet, dessutom var det inte så mycket folk eftersom vi åkte dit ganska sent. 
När vi hade varit och badadt åkte vi direkt hem till Emils morbror, som fyllde år i fredags, där blev det hamburgare och tårta, så jag rullade i princip därifrån...
...Vidare hem till Tove som hade avskedfest, hon flyttar nämligen upp till Dalarna imorgon, så det blev en chillkväll med goda vänner, lite lagom dricka, musik, chips och singstar :) Jag rundade dock av ganska tidigt efgtersom jag ska jobba idag. Har precis tvättat håret och ska ta och göra mig iordning nu,

Ciao 

Söndag

Tjingeling :)
Solen skiner idag igen, och jag är superlycklig! Har legat ute och stekt ett bra atg nu, så var tvungen att ta en liten paus och svalka mig lite här inne. Jag lyckades pallra mig upp ganska tidigt idag, trots att det blev en ganska sen kväll igår.

Idag ska jag på smyckes-party hemma hos Mia, ska bli riktigt skoj. det är en tjej som har ett eget märke, och varje smycke är one-of-a-kind. Sen blir det fika och säkert en del skitsnack också :) Lite läskigt bara, jg kommer säkert vara överlägset yngst där, och jag vet inte om det kommer någon annan som jag känner, men jag brukar klara mig ganska bra ;P

Nej nu ska jag ge mig ut i solen igen,

Ciao


Shopping of the week



Och allt från lindex,
Vit klänning i tunt material, perfekt till i sommar, både som finklänning och till stranden
Vit blus/tunika, tunn & fin men ändå bekväm
Vit bandeu-bh, kommer användas flitigt som sola-bikini i sommar
Mörkblåa jeansleggings, lagom mjuka och inte för höga i midjan som jag tycker att många andra är
Söta trosor, fina att gå omkring i här hemma
(köpte dessutom ett par vita jeans som jag velat ha länge, snappade dom på rean).

Idag har jag jobbat, solat och sedan varit hos mammas kusin på middag. Först blev det grillning och massa skitsnack, sedan blev det vin och drinkar. Till slut åkte vinylspelaren fram, och vi satt och spelade gamla vinyl-skivor fram till halv 2. (Jag vet att jag är för ung för att ha varit med på vinyl-tiden, men jag är lite såld på 80-tals synth/pop). Det blev en riktigt mysig kväll faktiskt, som dessutom var helt oplanerad från min sida. Nu sitter jag hemma hos Emil och kollar på Criminal minds, och väntar på att han ska komma hem, skulle hämta någon kompis i Enköping. Sen blir det till att hoppa i säng :)

Puss

Lördag

Godmorgon,
Jag är uppe tidigt idag, för jag ska nämligen jobba idag igen. Slutar dock klockan 2, så har tid att steka lite i solen i eftermiddag ändå :) Nu ska jag ta och klä på mig och äta frukost,

Ciao

Look of the day


Klänning, Lindex
Leggings, Lindex
Sandaler, Deichmann

Det blir mycket lindex-kläder när man jobbar där. Dels för att dom är snygga, men också i säljande syfte. hursomhelst så har jag jobbat nästan hela dagen idag, i grym hetta eftersom luftkonditioneringen inte fungerar. Vi har en liten bordsfläkt vid kassan men den hjälper inte så där jättemycket. Men det har gått väldigt bra idag ändå, sålde nästan 30 000 mer än budget, bra jobbat där :)  Lackade lite smått på några kunder idag, som tydligen inte förstår frasen "vi har stängt", när klockan var 10 över 6(vi stänger 6) stod de fortfarande kvar och provade en massa plagg. Grr. Då ville man ju bara komma hem så snabbt som möjligt.
Hade ju tänkt att sitta och glo på fotbollen nu när jag kom hem, men när jag hörde att de redan låg under med 0-3, så kändes det lite onödigt. Blev förresten lite smått irriterad när jag kom hem och såg att jag hade fått en 10% rabattkupong på Kicks idag. Kul att jag köpte ny parfym där igår. Blä, det är tydligen inte min dag idag.

Nu ska jag ta och äta och dricka lite gott med familjen, så får vi se vad sommarkvällen bär med sig :)

Puss

Fredag

Hej hopp! :)
Nu sa jag gå ut och steka i solen en stund innan det är dags för mig att jobba lite, börjar 12 och slutar 5 eller 6, beroende på hur mycket folk det är. Så det blir inga uppdates under dagen idag. Men senare kanske det kommer bilder på sminket som jag fyndade på Kicks rea igår :)

Puss

Torsdag + lönedag

Jag kom på att det är löning idag! jippie :) så nu har jag slutat steka, och ska bara kleta på mig lite mascara, sen sticker jag ner till centrum för att fynda lite på sommar-rean. Och så måste jag nästan köpa parfymen som jag tillochmed drömmer om nu förtiden. Look of the day:

Linne, Lindex
Shorts, Lindex
Skor, H&M
Armband, blandat
Solglajjer, Diesel

And now I'm off! Puss

Torsdag

Godmorgon,
Emil har åkt iväg för att skriva papper på sitt jobb, så han lämnade mig ensam här hemma. Men jag har också lyckats göra lite nytta, genom att registrera mig på AMS hemsida, lägga ut CV och skriva ett personligt brev, och anmält mig på vikariepolen. Hittade också några utomlandsjobb. Typ servitris/bartender på Rhodos i 3-6 månader. Det vore ju grymt om man kunde åka dit i höst..  Men vi får se vad jag söker för jobb. Idag kanske jag hinner ner en sväng till centrum, vil köpa parfymen som jag har trånat efter ett tag nu, och eftersom lönen kom idag så kan man väl få unna sig lite?
Jag är också lite sugen på att åka och spela tennis idag också, någon som vill hänga med på en dubbel-match? :)

well,well, nu ska jag ta och få i mig lite frukost och sen gå ut i solen en stund :)

Solstekig onsdag

Vi lyckades ta oss iväg till tennisbanan, så vi stod där och slog i gassande sol i nästan en och en halv timme. Riktigt skönt var det :) men nästa gång ska vi försöka åka dit utan barn, det blir väldigt mycket bollmissar och väldigt lite spring när man kör tre-mot-tre. Dubbel däremot är perfekt att köra. Efter tennisrundan åkte vi hem igen, och jag låg såklart ute och stekte på altanen :)

    


Onsdag

Godmorgon :)
Gårdagskvällen blev väldigt mycket trevligare än vad vi hade planerat. Jag skule egentligen ha stuckit hem en sväng och käka, men det sket sig, så jag och Emil satt och funderade på vad vi skulle käka. Ingen orkade göra nånting och vi hade ingen bil, och då som en räddare i nöden, ringer Stor-Emil och frågar om vi vill käka där. Så det blev en grill/fotbollskväll med kusinerna med familjer. Riktigt mysigt faktiskt, och det hela avslutades med att vi bestmde oss för att spela en runda tennis idag. Man måste ju få lite fart på fläsket även fast det är sommar. Förhoppningsvis hinner jag ligga ute i solen och steka ett par timmar också :)

Puss

Tisdag med sol

Jag har legat ute i solen och stekt hela dagen, så nu är jag så härbrun (ungefär):

(bild från förra sommaren)

Om en stund ska jag och Emil ta och fixa nåt att äta, sen ska han iväg och kolla när Knarrbacken spelar, och jag ska hem och titta till familjen en sväng. Hoppas att mitt paket från Yves-Rocher har kommit också, har beställt peelingkräm, sololja och efter-solkräm därifrån. Det behövs verkligen nu om det ska fortsätta vara så här fint väder. Jag har pratat med Johäna idag också, så vi har bestät oss för att gå ner till Arbetsförmedlingen på torsdag, och göra lite nytta :)

Tjing

Måndag/Tisdag


Vädret var helt underbart igår, och ska vad jag har hört & sett bli ännu bättre idag. Gårdagen spenderades ute stekandes i solen, och dagen blir en favorit i repris. Ska snart ta och smörja mig ordentligt, man vill ju inte bränna sig, och jag har fatiskt klarat mig bra i år, inte bränt mig en enda gång. Duktigt va? :) Efter smörjet blir det nog till att äta frukost ute, får se om det går att få nå liv i Emil också.

Tingeling

Söndag

Sol idag :D jiihoo, inte så vanligt nuförtiden. Idag har vi iallafall varit och hämtat Åsa på Bromma, sen har vi varit hemma hos Emil med en massa släkt för att fira Fanny som fyller år idag :) Grillade hamburgare och åt prinsesstårta, lagom tjockt. Vi har suttit ute i solen och stekt oss nästan hela dagen, hur skönt som helst. Och som det ser ut så ska det bli lika fint i veckan också, OH YES!
Nu sitter grabbarna nere och spelar Fifa, medan jag fördriver tiden lite här vid datorn. Det ryktas om att det kan bli en runda minigolf här framåt kvällningen, vilket inte skulle vara helt fel. Men då mesta jag gå och byta om från shorts till långbrallor.

Tjingeling

Studenten


Sista bilden med klassen. Känns faktisk ganska sorgligt. VIll tillbaka dit.

Lördag

Good morning,
sitter och kollar på TV4 Fakta, vilket jag gör typ varje morgon medan jag försöker sparka lite liv i Emil. Igårkväll låg vi och kollade på Tzatziki, Morsan & Polisen till klockan halv 1 ungefär, och sedan blev det lite mer zappande innan vi somnade så han är trött idag. Dessutom grillade Emil världens godaste fläskkotletter till oss igår, gjorde egen marinad med all möjligt i, och satt ute och grillade medan jag fixade pommes frites och dipsås.
Idag har jag ingen aning om vad som händer, men om vädret tillåter så kanske vi tar en liten promenad iallafall. Jag har förresten blivit superkär i de här topparna från Gina Tricot:

Tänk vad snyggt till mina ljusa jeans-leggings! (a)

Midsommar

Imorse sov vi galet länge, jag vaknade inte förrän halv 12. Man blev sjukt avslappnad av att vara på spa en hel dag. Men vi åt en mysig liten frukost, och åkte sen hem till Emil och kollade lite på TV innan vi åkte en sväng ner till centrum för att handla. Det blev korv till lunch, och fläskkotletter med pommes frites och tortilla-dip till middagen. Dessutom trillade det ner lite chips och godis i korgen (a). Efter det åkte vi hem för att kolla på fotbollen. Synd på resultatet för jag tyckte verkligen att Sverige var det bättre laget ned nånga fler chanser. Och jävla Italienare som filmar hela tiden, usch, spela riktig fotboll förfaen. Vart dock lite glad när Balotelli blev utvisad för sitt fula spel, mohaha. Ikväll blir det lugnt mys framför någon film med Emil.


I brist på bättre bilder

Yasuragi

Tjingeling,
Hann inte blogga nåt igår, jag var ju på SPA hela dagen :) gled runt i morgonrock och tofflor(bilder kommer kanske senare) och badade i varma källor hela dagen. Vi åkte hemifrån vid kvart över 6 och var på Hasseludden strax efter 8, och åkte därifrån vid fem-tiden. Fick även en helt underbar ansiktsbehandling, synd bara att de använder så dyra produkter att man inte kan köpa hem dom. Tjejen som behandlade mig använde ett märke som heter MAtis, och serien Response Jeunesse:

men produkterna kostade mellan 700:- och 1000: st, och det är det inte värt. Men det var härligt att bli ompysslad. Emil fick en klassisk massage av en stor ryss ^^. Nu behövde ju vi inte betala nånting där, men annars hade det lätt varit värt 990:-/person att åka dit över en dag. Hursomhelst, när vi kom hem så var vi så trötta så vi hamnade i soffan där jag tillslut somnade, innan Emil väckte mig så att vi kunde gå och lägga oss ordentligt.

Onsdagskväll

Jag blir så glad av det härliga vädret. Man vill ju bara vara ute i solen och kramas. Eller göra något annat trevligt. Hursomhelst så har jag precis ätit en supergod sommarmiddag här hemma hos mami. Lax, färskpotatis, remouladsås och vitt vin, mums. Hela familjen (utom Sandra som är på sin killes landställe) åker till mina bonus-kusiner i dalarna imorgon, så jag har varit hemma en sväng för att hinna träffa dom lite. Är det förresten någon som vill fira midsommar med mig? Kul att hoppa omkring och sjunga små grodorna själv liksom ^^. Äh det löser sig nog, om inte annat så får jag väll bjuda in mig själv hos svärmor & svärfar m.fl. Just det, måste bara visa upp min fina nya cykel som jag fick i studentpresent:

jag har redan cyklat nästan en halvmil på den idag, och det blir en bit till när jag ska över till Emil ikväll :)

Look of the day




Randig tröja, Gina
Marinblåa shorts, Gina
Skor, H&M
Solglajjer, Diesel
(Ursäkta fjortisposen, men spegeln var typ 1.20)


Vill ha



Sjukt söt sommarklänning, 569:-

Onsdag

Gårdagen blev mycket mer händelserik än jag hade väntat mig. Efter att vi hade skjutsat pappa & Åsa till Bromma åkte vi hem till Emil & Mia på lite morgonfika, innan dom skulle iväg på ultraljud. När dom kom hem åkte vi iväg och spelade minigolf. Jag var sjukt dålig, fick det sämsta resultatet jag fått på länge, men Mia gjorde en galet bra runda på 55 slag :) Efter minigolfen åkte jag och Emil hem till dom och grillade, kollade på fotbollen och drack öl. En riktigt trevlig kväll :)
Sen tog vi en promenad hem och gick och lade oss.

 Idag har jag inte gjort speciellt mycet, bara legat ute i solen och stekt medan Emil vart jätteduktig och både tvättat bilen och klippt gräset. Min lilla hemmafixare <3 Sen åt vi sen lunch, med våfflor och cola, tjockt, I know. Ikväll blir det nog tidig läggdags, eftersom vi ska upp supertidigt för att åka på spa imorgon :D yiih.

Tingeling


Tisdag

Är uppe tidigt idag, för jag och Emil ska skjutsa pappa & Åsa till Bromma. De ska flyga över till Gotland över helgen, så vi ska ta hem bilen så dom inte behöver ha den stående på flygplatsen. Dagens väder ser ju lovande ut just nu också, riktigt trevligt :) hoppas det håller i sig över dagen åtminstone, så man kan bättra på brännan lite :) Får se om jag och Johanna hinner ner till Arbetsförmedlingen idag också, lika bra att ha det gjort liksom..

Take care!

Gulligt eller töntigt?



Finns även i vitt, rosa & svart,  399:- för båda två här. (Jag vill ha!!)

Måndagskväll

Dagen har varit sådär härligt seg och lugn, utan en massa måsten och stress. Vi vaknade jättesent, typ vid halv 12, och käkade lite frukost. Sedan åkte vi ner en sväng till centrum för Emil skulle lämna tillbaka några böcker till skolan(för sent, vi vet ^^) och jag skulle ner på lindex och hämta ut mitt schema för sommaren. Sen åkte vi hem igen, och fikade med te, digestivekex, smörgåsrån och brieost, mums.
Efter det lade vi oss i sängen för att kolla på TV, vilket ledde till att jag låg och småslumrade lite, och Emil sov i drygt 1½ timme. Grymt skönt att bara ligga och mysa :)
Sen åkte vi som sagt hem till min pappa och hämtade lite prylar, och bestämde att vi ska skjutsa honom & Åsa till Bromma imorgonbitti när dom ska flyga till Gotland. Så sedan har vi deras hus för oss själva tills på Söndag, ganska nice :)

Sedan avslutade vi dagens äventyr med att käka en mysig middag på Lucky House, med friterad kyckling och fläskfile, ris och sötsur sås. Galet gott var det :)

Nu ska vi bara ta och mysa framför TVn, tingeling.

Måndag

Jag var hemma en sväng idag för att hämta lite kläder och nycklar och sånt, och då berättade pappa för mig att min Farmor, Farfar & Faster, som varit uppe för att fira min student, körde av vägen igår på väg hem till Osby.



Alla tre klarade sig med bara lite småskador, men jag blev ändå lite uppskakad. Tänk hur lätt hänt det är att en olycka händer, och hur snabbt det kan gå. Sjukt skrämmande när man tänker efter. Så snälla, kör försiktigt och var uppmärksam på hur andra kör. Jag hoppas att jag aldrig behöver vara med om någon bilolycka *peppar,peppar*, och att ingen i min närhet heller behöver uppleva det (igen).  

Mera bilder
















Studentbilder







Som ni ser så hade v ju inte direkt vädret på vår sida, men vi hade skoj ändå :)

Söndag

Helgen har varit grymt rolig, studenten var sjukt skoj, trots att det började spöregna precis när ve skulle springa ut. Jag fick en ny "tantcykel", precis som jag hade önskat mig, muggar från Rörstrand/Filippa K, och lite smycken. Dessutom fick Emil och jag presentkort på Yasuragi/Hasseludden,
 









så vi ska på spa :) förmodligen blir det på torsdag, eftersom det är vårt 1-årsjubileum.
Igår blev det en lugn dag, med godis framför TVn, och lite barnvaktande av Emils kusins dotter. Världens sötaste unge alltså :) Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men eftersom vädret tillåter så blir det nog att sitta inne. Emil ska försöka ladda ner nya avsnitt av OTH, weei :)

"För jag har tagit studeenteeen, fyfan vad jag är bra"

                  


             


                  


                     


                

Torsdag

Godmorgon :)
eller nä, jag har varit vaken sedan 10 ungefär. Men gick väl upp vidd 11, tog ett långt mysgt bad, och sedan var det dags för frukost. Nu har jag precis gjort mig iordning, ska ner till skolan och kolla på när rektorn håller tal, och sedan har vi avslutningslunch vid 2. Efter det ska hela klassen hem till Henke och fixa våra lakan och löva vårt flak. IIIIH, det sa bli såå kul imorgon :) synd bara att det typ ska tokregna hela dagen. Men man får göra det bästa av situationen.
Ikväll kommer farmor, farfar och min faster upp till oss från Skåne. Kul att träffa dom igen, och min faster har dessutom inte ens träffat Emil, fast vi har hängt ihop i snart ett år nu. Aja, nu ska vi ta och kila,


 

Onsdag

Idag har jag varit inne i stan med Johanna och shoppat en massa :) vi åkte in med 20 i 12 tåget, började på OneOff, och jobbade oss sedan bort mot Gallerian. Det blev en väldig massa handlande, och jag köpte: En stor påskkyckling-gul tjocktröja och ett vtt tub-linne på Carlings, ett par marin-blå shorts, ett rosa linne och en vit kofta/blus som jag ska ha över min studentklänning på fredag, allt på Gina, och två baslinnen på H&M. Så nu behöver jag inte shoppa nåt mer i sommar. Behöver sa jag, inte vill ;) 
När jag kom hem och hade ätit middag kom Emil och hämtade mig, och så åkte vi till Emil & Mia och kollade på fotbollen och snackade skit. Sen tog vi en promenad hem, & nu ska jag och Emil ta och mysa lite i soffan,



Tisdag

Dagen har varit ganska händelselös, var i skolan i mindre än 3 timmar, städade ur skåpet, lämnade tillbaka alla böcker och kollade av mina betyg. Vi hann också skriva ihop en lista med låtar att spela på flaket på fredag, fan vad skoj det ska bli, iiih! Efter skolan åkte jag hem till Emil, min lilla sjukling, hade köpt halstabletter och så åt honom. Det blev en slappdag i sängen framför TVn för oss. Men sånt är också mysigt ibland :)
Nu har jag suttit framför datorn ett bra tag och skrivit ihop mina arvoden och närvarokort för gympaterminen. Får ut lite mer än 3000, ganska najs så här till sommaren :) Dessutom så har skatteåterbäringen kommit nu, 2 773:-, tack så mycket. Så imorgon drar jag och Johanna in till den stora staden på lite shopping, för det är vi värda ;)


Look of the day


Vit klänning, Lindex
Grå kofta, H&M
Vit rosett i håret, H&M
Svarta tights, ?
Armband, Lindex

Tisdagmorgon

Har precis gjort mig iordning för skolan, och sitter och väntar på att bussen ska gå. Idag blir det nog en lugn dag i skolan. Vi ska städa ur våra skåp och lite andra småsaker, nu på morgonen var det visst någon samling i aulan.
Gårdagen var förövrigt riktigt skoj, vi hade terminsavslutning med alla gymnaster på minigolfbanan, med picknick och marsmallow-grillning. En riktigt lyckad avslutning, och jag fick inträde och åkband på grönan, choklad, cupcakes, blommor och en ljuslykta av tjejerna och killarna. Dom är ju så söta :)

Nej nu måste jag skynda mig,


Störtskön


Look of the day



Klänning, Gina Tricot
Tights, Lindex
Skor, Deichmann
Glasögon, Michael Kors



Måndagmorgon

När jag vaknade imorse var mitt öga (jag fick ögoninflammation ungefär 2 timmar före balen i fredags) mycket bättre, det gör inte ont och det syns knappt att det är svullet längre. Hade tänkt att försöka få en läkartid idag, men jag tror inte att det behövs. yeey. Så idag blir det till att ta en promenix hem i det vackra vädret, fixa lite grejer hemma, och sen lgga ute och jobba på brännan :) Hoppas att solen håller sig framme bara. Nu ska jag fotrsätta kolla på Top Model :)


Balen :)


Håret :)


Jag :)








Lea & Ceder


Tove & Ken



Kanske kommer fler sen :)


Helg

Nu har det hänt så mycket skit den här helgen så jag orkar inte ens ta upp det. Men i fredags var det bal, bilder kommer upp snart :) Igår firade vi mormor och syster som fyllt år, och idag har jag varit på ledarutbildning på Lillsved hela dagen. Imorgon ska jag nog ta mig till en läkare för att få nåt mot mitt öga som ser förjävligt ut, och ikväll är det enda som är planerat en lång dusch :)


Torsdag

Dagen har bestått av ett par relativt värdelösa timmar i skolen, med lite underhållning från esteteleverna. Jag hann också med att inhandla det sista inför morgondagen; hårspray, lösnaglar, mascara och lite annat smått och gott. Efter det åkte jag hem och la mig i sängen för att kurera mig lite.
Har också hunnit med att hämta min balklänning, men den får nii inte se förrän imorgon :) måste ju behålla lite spänning. Förhoppningsvis kommer morgonkvällen innehålla massor med skratt, minnen för livet och även lite vin :)
Nu sitter jag hemma hos Emil och väntar på att han ska komma hem, då blir det mys med bad och te :)



Onsdageftermiddag

Själv var man ju duktig och tog sig till skolan imorse, superkul när det bara var två andra från klassen där. Sög apa. Men jag slutade iallafall tidigt så jag har kunnat ta det lugnt resten av dagen.
Nu sitter jag här framför datorn med färg i håret, som ska sköljas ur om exakt 12 minuter och 23 sekunder. Tog en liten tur till centrum idag, men hann inte inhandla allt som behövdes, men jag fixade hårfärgen ändå, som alltid wellas Har kört den rätt länge nu och den är jättefin, och jag vill ju ha mörkt hår nu till balen på fredag. Men efter studenten nästa vecka ska jag nog ta och göra ljusa slingor till sommaren.

Jag hann även med att shoppa ett par underbara skor,


både snygga och sköna(ursäkta den taskiga bildkvalitéten). Det kommer helt klart bli mina favoriter i sommar.

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen,


Onsdag

Är fortfarande sjuk, men vart ändå duktig och masade mig upp till skolan imorse. Kul bara att det är 2 till från min klass här, alla andra skolkar, trots att vi slutar redan kvart över 11 idag. Men jag lever på Ipren och halstabletter just nu, måste till centrum och fixa lite saker inför balen efter skolan också, hårfärg, nagellack, hårspray coh en liten väska står på listan. så får vi se vad jag hittar. Jag har redan varit duktig och färgat mina ögonbryn, så att det inte ska se alltför konstigt ut på balen :P Får se om jag hinner prov-fixa mitt hår idag eller imorgon också, så att man vet att det funkar.

 

Sjukdag

Hade lite ont i halsen och så redan igår, men när jag vaknade imorse hade jag ont i hela kroppen, frös och svettades om vartannat och kunde knappt prata för att halsen var så svullen. Som tur var så sov Emil hos mig inatt så han kunde åka och köpa sjuklings-tillbehör, Coca-Cola och nyponsoppa, det är oslagbart att dricka när man har ont i halsen. Men men, ikväll måste jag klara av att masa mig iväg på ett möte, känns lite otaggat just nu, så hoppas att någon kan skjutsa mig dit.
Men jag är lite glad just nu iaf, och det är för att jag precis har klickat hem ett par såna här:

Skitsnygga, och perfekta både till vardags och fest i sommar.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på dåliga serier igen.


RSS 2.0