Busy, busy

Har jobbat hela dagen både idag och igår, så hann inte blogga något då. Speciellt eftersom jag var och tränade innan jobbet igår, och har packat och grejat idag. Har också hunnit vara hos mamma och fikat en sväng med morbro och hans tjej, riktigt mysigt faktiskt, nu är det bara drygt 3 månader kvar innan vi får en ny liten kusin :)
Imorgon ska jag försöka packa klart min väska och fixa paket och sånt inför helgen innan jobbet, för jag sticker och tränar direkt när jag har slutat, så då kommer jag stupa i säng.

Nu är det över en vecka sen Emil åkte iväg till småland. Saknar honom faktiskt ganska mycket, speciellt om kvällarna... Men nu är det inte så lång tid kvar innan jag åker ner också :)

(Bild från förra sommaren, samma kväll som vi träffades)

Nu är det dags för mig att göra mig redo för sängen,

Ciao


Söndag



Idag har det varit full fart hela dagen. Började med ett Yoga-pass klockan 10 imorse, sen snabbt hem och duscha och fixa iordning mig och ner till tåget. Jag och Tessan åkte in till stan och shoppade loss, hade en riktigt trevlig dag, och avslutade med lunch/middag på kungshallen. Här kommer bilder på det jag köpte(förutom Emils födelsedagspresenter, dom får ni se sen) 

   

  

 

        

Var också väldigt sugen på att ta hem den här söta klänningen, men den fick stanna i affären.


När jag kom hem så hämtade mamma upp mig, och så åkte vi och hämtade pizza. Mumsigt.
Nu ikväll har jag faktiskt gjort lite nytta också, har totalsanerat hela mitt rum, slängt en massa gammalt skräp, dammat och dammsugit. Dessutom har jag börjat packa inför min smålandsresa nästa vecka. Aa juste, så flyttar jag till pappas hus imorgon, så har packat ner alla grejer inför det med.

Imorgon ska jag upp och träna skivstång igen med mamma, och efter det blir det jobb mellan 12 och 18. Nu är det läge för mig att ta en låång skön dusch, och sedan hoppa i säng :)

Ciao

Lördag

Idag har varit en riktigt slapp-dag, har bara legat ute i solen utan att göra någon nytta. Inte för att jag hade kunnat göra något ens om jag hade velat, för jag har sån otrolig träningsvärk. Har aldrig varit med om något värre. Måste ta sats bara för att sätta mig i soffan, för att inte tala om att gå i trappan. Ibland önskar man att man bodde i en enplanare :P Som sagt så har det inte hänt något spännande idag, vi ska snart ta och äta lite middag, färskpotatis och grillat som vanligt så här i sommartider :)
Har äntligen fixat bilderna från förra helgen hemma hos Emils morbror,

   
     
 
 
   
  


Ciao

Happy B'day Honey <3



Emil fyller 19 år idag, grattis till honom :)

Tips...

Kom på att jag har glömt att skriva att jag har färgat håret :) har ju länge varit sugen på att ljusa upp mitt hår, och gå mer mot min riktigt hårfärg, men eftersom jag skulle ha röd klänning på balen så ville jag ha mitt mörka då. Så nu, när halva sommaren redan har gått, drog jag tummen ur röven i tisdags och färgade håret. Jag använde Schwartskopf's (?) Poly Blonde Summer look reflexis, som går ut på att man ska tupera håret i olika sektioner och sedan krama in färgen lite lätt.
Det stod på paketet att man inte skulle använda den om man hade hår längre än till axlarna, men jag sket i det och köpte två paket. Men när jag hade använt ett av paketen så hade jag redan färg i typ allt mit överhår, så jag stannade där, och lät underhåret vara lite mörkare, som det blir när man har varit mycket i solen. Jag är supernöjd med resultatet och det var superlätt att göra själv. Om några veckor ska jag göra om det, och ta med underhåret, så håret blir lite mer jämnt i färgen. Ett riktigt värt köp, för 79 pix på ICA :)

Fredag

Long time, no blogging, i know. Men jag har varken tid eller ork att ladda upp massa bilder och skriva när jag jobba hela tiden :) Idag har jag iallafall varit ledig, så imorse var jag med mamma och körde ett skivstångspass. Grymt skönt att väcka kroppen rejält, men kommer förmodligen ha jordens träningsvärk imorgon. Efter det så åkte vi iväg och badade, och låg på stranden i drygt fem timmar. Kalasskönt att bara ligga i värmen med en bra bok och ta det lugnt.
Har också hunnit med att hämta ut min tågbiljett till småland, och insåg nyss att tåget går 5.09 på torsdagsmorgonen. Herregud hur ska jag orka med det?
Nu har jag två lediga dagar till, skönt med långhelg, och på söndag ska jag och Tessan in till stan på lite shopping :) Emil fyller år imorgon, så måste fixa lite paket till honom. (han är nere i småland så jag firar honom nästa helg istället) jag ska försöka hinna ladda min kamera med lite batterier också så vi kan ta en massa bilder,

Jag har förresten beställt en klänning som jag kanske ska ha på festen nästa lördag;


Tokigt söt tycker jag, hoppas bara att det blir hyfsat bra väder, så man inte förfryser :)

Nu är det dags för fredagsmys xD,

Ciao

Seg söndag

Det blev en ganska lång kväll igår, men väldans rolig. Alltifrån potatisgris-leken, till trasiga soffor och dåligt sjungande. Drack Rekordeligs sommar-cider, med smak av jordgubbar och rabarber, supermumsigt. Jag och Emil avrundande först vid halv 1, och gick hem, vilket tog minst en halvtimme.
Imorse vaknade vi jättesent, inte förrän efter 12 någon gång var vi uppe, och gjorde våfflor till frukost. Riktig bakis-frulle. Sedan har vi bara legat i sängen och slappat hela dagen. Jag var lite sugen på Tennis, men det var inte Emil. Btw så slog jag och Emil Stor-Emil och Mia i tennisen igår, med 6-3, 6-4 :)
Nu har vi precis ätit hämt-mat från Mae Thai, jag åt nudlar med kyckling och grönsaker, och Emil rödmarinerad fläskfilé. Skönt att slippa fixa nån mat. Sen har vi suttit och garvat åt folks felhörningar, Saltmannen har samlat allmänhetens felhörningar av texter i kända låtar, riktigt smart idé. 

Nu ska vi ta och åka en sväng,

Ciao 

Lördagsmorgon

Har inte hunnit uppdatera de senaste dagarna, har jobbat på dagarna och sovit på kvällarna. Igårkväll åt jag och Emil middag med hans familj, det blev tacos, som alltid på fredagar xD Efter det kollade jag, hans mamma & syster på film, Patrik 1,5. Vet inte varför jag inte har sett den förut, men det var iaf en riktig må-bra film.
Idag är jag ledig, så nu ska jag och emil ta och käka lite frukost, och sen åka och spela tennis med Emil & Mia. Vädret är ju ganska okej nu, synd att det blåser rätt bra bara. I eftermiddag ska vi åka hem till Emils morbror och hans familj och äta middag och ha det trevligt :)

Får se om jag hinner med några uppdates under dagen,

Ciao 

Onsdagkväll

Har lite tråkigt, så sitter och kollar runt lite, och har hittat en del ganska ovanliga bröllopsklänningar.

Gwen Stefanis bröllopsklänning,
enkel men ändå rolig med det rosa nedtill


Prickig,
jag älskar denna, tänk vad perfekt om man hade ett enkelt bröllop på en strand eller en brygga


Röd & vit,
lite väl kort för min smak, men kul om man är modig och otraditionell


Vit med rött liv och rosor på kjolen,
helt underbar - precis vad jag skulle kunna tänka mig


Vit med inbyggda lampor,
har dock inte riktigt greppat vad funktionen med lamporna ska vara bra för


Svart & vit med Marilyn Monroe print D&G's höstkollektion,
jag gillar modellen, men är lite tveksam till trycket.


Look of the day


Tröja & shorts, Gina Tricot
Under det brun bikini från H&M

Nu börjar det regna och mullra rejält här, och jag har hört att det inte är bra att ha internet på när det åskar, så jag får uppdatera mer senare. Ska lägga mig under täcket och kolla på film,

Ciao

Happy B'day little brother




Daniel, min äldsta lillebror, fyller 12 år idag. Grattis på honom :) Fast han är ju med resten av familjen i tyskland, så vi firade honom redan i måndags, och då fick han lite snygga kläder av mig,


Jag tyckte iallafall att de var supertuffa :)

Onsdag

Ledig dag idag, skönt skönt. Och ännu bättre är ju att det faktiskt är fint väder idag :) har redan hunnit ligga ute och steka i två timmar. Men nu har det börjat bli lite molnigt, hoppas att det spricker upp sen igen. Har inte några planer idag, kanske ska ta och rensa min garderob? Finns ju hur mycket som helst som man aldrig använder. Kanske till och med ska dra ihop tjejerna på en klädbytardag, hmm, ingen dum idé faktiskt. Mycket av kläderna man har är ju fina egentligen, bara att man själv har tröttnat på dem. Och det som ingen vill ha sen är ju bara att skänka till någon organisation eller något.

Egentligen är det lite tråkigt att jag inte är någon höjdare på att sy. Nog för att jag hade MVG i syslöjd, men dr hade man ju ett exakt mönster aett följa hela tiden. Tänk hur många plagg man har som skulle bli jättefina om man bara kunde sy om dom lite, klänninga och kjolar och linnen som kan bli till riktigt unika plagg. Man kanske skulle ta och gå en sykurs.. Det tål att tänkas på iallafall :)

Och på tal om kläder så kommer här bilder på min garderobs senaste tillskott:

 
  

Två jättesöta toppar från Lindex, perfekta att jobba i, men ändå fina :) 
     

Tisdagskväll

Dagen har varit ganska lugn, det var inte överdrivet mycket folk på jobbet idag, mer lagom. Gick och handlade lite mat och sånt efteråt, och sedan kom Emil och hämtade upp mig, innan han skulle vidare till Martins landställe. När jag kom hem så blev det middag, eller ja, två tunnbröds-mackor med skina, och ett glas bubbelvatten med äppelsmak.
Har känt av ett par dag att jag får ont i fötterna av att stå hela dagarna, så efter att jag hade käkat satte jag mig i soffan med fötterna i ett härligt fotbad. Lite hemma-spa, med fotsalt och grejer. Har suttit och kollat på MJ's minnesstund, väldigt fin faktiskt, skulle nog vara häftigt att vara där om man var ett stort fan. Man blir lite nedstämd, även fast jag aldrig varit någon jätte-beundrare av MJ, och när Brooke Shields höll sitt tal blev jag nästan gråtfärdig, det var så fint och hon var så ledsen. Kvällen kommer bli lugn, i soffan framför en bra film eller nåt program. Är ensam hemma, och ledig imorgon så har ingen att ta hänsyn till, grymt skönt.

Jag har hittat en ganska bra sajt, där man kan samla poäng, och sen plocka ut prylar eller presentkort. Allt ifrån Björn Borg underkläder till Presentkort på Åhlens. Det bästa är att det går snabbt att samla poäng, och inte jobbigt alls :)

Nu ska jag ta och slänga mig i soffan,

Ciao


Look of the day




Vit tunika, Lindex
Mörka jeans-leggings, HQ/Lindex
Sandaler med nitar, H&M
Armband, Kokos

Tisdag

Godmorgon,
är uppe relativt tidigt idag, ska iväg och jobba sen, som vanligt. Filmen som jag såg igår (ett halvår efter alla andra) var faktiskt ganska bra.

Den var inte alls så ytlig som jag hade föreställt mig.
Idag blir det som sagt till att jobba, vilket känns rätt okej nu när det inte är tropisk värme ute längre, det är inte alls lika varmt inne hos oss längre. Man orkar jobba hela dagen utan att vara som en zombie efteråt. Sen ikväll blir det middag på egen hand, och förmodligen film/TV-kväll hemma i soffan. Familjen har åkt till Frankfurt, och Emil ska till sin kusins landställe i några dagar.
 
Lyckades desutom få ledigt två extra dagar vecka 30, när Emils föräldrar ska ha sin gemensamma 40-årsfest, så nu har jag bokat tågresan till Småland redan till torsdagen, och så åker jag hem på söndagen. Hoppas bara att det blir bra väder så att man kan vara ute hela helgen :) Jag har dessutom beställt en ny klänning som jag ska ha på festen,

Hoppas bara att den är lika fin på, och i verkligheten som på modellerna och bilderna :)

Nu ska jag ta och fixa mig till jobbet,

Ciao

Måndag

Dagne har som vanligt bestått av jobb, jobb & jobb. Hann dock med att fira min lillebror som fyller år på onsdag. Men familjen åker till tyskland imorgon så därför körde vi fikat idag :) Idag har jag fått mina fina smycken från Kokos, har tyvär ingen sladd så jag kan inte visa hur dom ser ut. Det får bli en annan dag. Emil spelar Fifa med sin pappa, så jag ska ta och kolla på film, Confessions of a Shopaholic :) hoppas att den är lite småmysig.

Kolla vilka söta linsetueier, jag skulle helt klart bli glad av att ta ut och sätta i mina linser varje dag om de låg i såna här söta fodral:

1. Fiskar
2. Grisar
3. Flodhästar
4. Grodor (personlig favorit)
5. Kissekatt (superbra, för i locket finns en spegel)

Nu är det movietajm,

Ciao

Söndag

Dålig uppdatering den här veckan. I know. Men jag har jobbat i princip varje dag, och när jag väl kommer hem så blir det att käka och sen lägga sig och slappa i soffan. Så mitt liv är inte så händelserikt just nu. Emiulo var uppe sent igår så han sover fortfarande, måste se till att få upp honom,för vi har planerat att åka iväg och spela lite tennis, och sen kanske gå på bio. Har dock inte bestämt vilken film det blir i så fall :)
nu ska jag ta och mätta min hungriga mage med lite frukost,

Ciao

RSS 2.0