Torsdagmorgon

Valborg idag. Solen skiner för fullt. Så vill vi ha det.
Nu sitter jag och äter lite frukost, var så attans hungrig så jag kunde inte ligga kvar i sängen. Om en stund blir det till att ligga ute i solen och steka, man måste ju passa på när den visar sig. Har inga direkta planer för kvällen, ska grilla med la familia, sen får vi se vad som händer. Nu ska jag iallafall gå och hoppa på Emil som inte har vaknat än.

-Happyface

Ögon


Mina nyfärgade ögonbryn :)

Onsdagkväll

Jag och Johanna åkte ner till centrum & kikade runt lite, ingen jättehäftig dag men ändå. Jag köpte ett par jeans-tights som jag har kollat på ett tag. Vi käkade lunch på Finkan; ost&skink ciabatta, mums. Hittade en parfym som jag vill ha också, Jessica Simpsons Fancy, jag har jättemånga parfymer som är somriga och fräscha, så jag gillar den för att den är lite tyngre och mer som en kvällsparfym.

Sen köpte vi färska jordgubbar och ananas och cyklade vidare till IP. Väl där gjorde vi färdigt mixfriståendet, vilket känns väldigt skönt. Sen fixade vi fruktsalladen och satt och åt med Emma som kom ner. Emy kom också lite tidigare så vi hade lite tid att prata innan tjejernas träning började.
Hade egen träning ikväll också, gick faktiskt riktigt bra. Kenny körde mördar-uppvärmning med oss, och sen körde vi tävlingsvarven på tumbling, skruvar ner i gropen och överslag på pelle. Jag trampade lite snett i sista hoppet så då gcik jag och Emy in i lilla hallen och körde lite skivstång/hantel-styrka. Efter det var jag duktig och cyklade hem, tog en dusch, åt några mackor och pratade med Emil. Snart kommer han hit och då blir det lite soffmys framför TVn.

Tingeling

Onsdagmorgon

Godmorgon people, har precis ätit frukost bestående av vaniljyoughurt och havrefras, hembakta tekakor och apelsinjuice. Sitter just nu med färg på ögonbrynen, som alldeles snart ska tvättas bort. Sen så ska jag ta och fixa mig iordning och klä på mig nåt, sen ska jag träffa johanna nere i centrum och ta en fika och fördriva lite tid..

XOXO

Tisdagkväll

Jag tog en mellanlång powerwalk till skörby och tillbaka, ungefär 45 minuter, hur skönt som helst. Förutom då att jag fick en skavsårsblåsa på vänsterfoten. Men jag överlever nog. När jag kom hem så satte jag igång och färga håret,
och avslutade det hela med en lång och härlig dusch. Nu sitter jag och funderar på om jag orkar färga ögonbrynen och måla naglarna, eller om jag ska göra det imorgon, för då är jag LEDIG :), jag har ingen skola förrän på måndag igen. Trevligt, trevligt.

Förresten så köpte jag en mineralfoundation från Rimmel för ett tag sen, men jag har inte använt den så mycket, men nu har jag verkligen fått upp ögonen för den. Jag tror bara att det kräver en viss teknik för att det inte ska se för spacklat ut. Den är helt klart prisvärd, 99:- på Kicks.


Nu ska jag ta och lata mig lite framför TVn,

Tingeling

Tisdag

Emils Internet funkade inte imorse heller så jag kunde inte skriva nåt då, men jag gick upp vid 10 och käkade frukost med Emil, sen åkte han iväg till martin och skulle hjälpa honom med nåt. Jag satt kvar hemma och sminkade mig och klädde på mig för att åka ner till skolan vid kvart i 12. Hade två lektioner, sen stack jag till tandläkaren, hade inga hål och inga andra problem. Det var ju sista gången jag får gå dit utan att betala något, så nu ska jag se till att ta hand om mina tänder ordentligt.
Sen cyklade jag tillbaka till centrum och köpte två par skor, ett par svarta med ganska låga klackar som jag ska ha på balen, och ett par vita ballerina med liten kilklack som jag kanske ska ha på studenten. Har tyvärr inga bilder på dem, min kamera har inga batterier och jag vet inte vart laddaren är.

Nu ska jag snart ta och äta pannkakor, och sen gå ut på en powerwalk

XOXO

Måndagseftermiddag

När jag hade slutat skolan så gick jag till centrum för att byta mina skor, som jag fick fast hon vart grinig för att jag inte hade kvitto, det är tur att man har koll på sina rättigheter som konsument.. Och tur som jag har så möter jag pappa, så jag fick skjuts hem. Sen åkte vi och hämtade grejer hos mamma, och sen åkte vi hem och satte upp studsmattan, yeey. Nu har jag precis skrivit klart inbjudningar till min studentmottagning, och shoppat lite på hm-online:
Ska dock inte användas tillsammans  ;)

Snart ska jag ta och käka pappas underbara pasta carbonara, och sen ska jag trampa mig ner till pojkarnas träning. Det känns riktigt bra nu inför Trazan, har bara en grej till som jag ska bråka lite om nu. Men det känns bra med alla varv och så, både med pojkarna och tjejerna :)

XOXO


Måndag

Igårkväll lyckades Emil ladda ner det nyaste OTH-avsnittet, säsong 6 avsnitt 20, om någon har nyare får ni gärna skicka :) Vi har blivit värsta OTH-junkies xD efter det så skulle E dricka te, så vi gick ner i köket, medans han fixade sitt te så lekte jag med Messi, deras hamster, han är verkligen världens gulligaste. Han sprang upp på ett galler i buren, satte framtassarna på springhjulet, och dundrade rakt ner i golvet på buren. Jag skrattade rätt länge åt det ^^ men han verkade ha kul iaf..
Emils dator ville inte funka imorse så kunde inte skriva nåt då, men jag gick upp vid 10, käkade lite frukost, kollade på gammalt avsnitt av OTH och fixade mig inför skolan. Cyklade ner, och på vägen mötte jag Martin, Majken och Hampus som var ute på promenix. Hade redovisning om brandsäkerhet(blää) och nu sitter jag och skriver på min UF-loggbok. Ska snart ta och gå till centrum och byta mina 3 veckor gamla skor som har spruckit i sömmen, dålig kvalitét.
Sen blir det att cykla hem och packa till pappa, och ta sig ner till träningen. Får se om jag hinner ut och springa nånting innan det.

Tingeling

Söndagskväll

Det gick bra att jobba idag, trots att vi hade mycket att göra och ventilationen fortfarande inte fungerar. Vi har typ 28 grader i butiken, riktigt äckligt varmt när man dessutom ska jobba. Jag och Jackie lackade på några kunder som vägrade gå ut fast vi hade stängt, totalt respektlöst. Efter jobbet iaf så gick jag förbi ca och köpte en glass som jag åt påväg till gympahallen. Där inne var det ännu varmare än i butike, så tjejerna blev trötta rätt fort men dom var duktiga ändå.
Sen var jag duktig och gick hem från träningen, ca 35 minuter.

Nu har jag precis kommit till Emil, jag var duktig och cyklade hit, och ska ta och kolla lite på TV.

XOXO


Söndagsmorgon

Har inte hunnit blogga nåt i helgen, så det blir en sammanfattning.
I fredagskväll kom Emil hem till mig vid 11, oannonserad och hyfsat rund under fötterna, han lutade sig mot väggen utanför ytterdörren, rakt på ringklockan. Smidigt. Hursomhelst så tillslut lyckades vi somna.
Lördagmorgonen vaknade vi ganska tidigt, typ vid 10, Emil åkte iväg för att handla present till sin kusin Martin, och jag låg ute i solen i 3 timmar. Sen kom Emil och hämtade mig, åkte hem till honom, och så gick vi till Martin. Där bjöds det på vin, öl och smörgåstrårta. Emil som var ganska bakis höll sig nykter hela dagen, så framåt 8-tiden åkte vi för att hämta rockband. Sen blev det Rockband-kväll och trevliga samtal, och (för) mycket vin. Men det var en mycket trvlig kväll :)

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå, ska ner och jobba några timmar, innan det är dags för träning..

Tingeling

Fredagkväll

Jobbet gick bra idag, slutade med att jag köpte en klänning, en skjorta och ett linne. Fick frågan om jag kunde jobba på söndag också, vilket man inte tackar nej till när man får 100% OB. Sen åkte jag hem och åt hemmagjorda hamburgare, mums. Fick någon konstig migrän-attack, hade galet ont i huvet, så har legat och kollat på Talang, orkar inte göra något annat. Nu har jag precis skickat in min deklaration, som jag är ganska nöjd med, får tillbaka nästan 3000:-, kaching.
Imorgon ska jag ligga ute och steka i solen om vädret blir som utlovat, och sedan ska jag och Emil till hans kusin som fyller år.

XOXO

Fredagmorgon

Har precis ätit våffelfrukost med Emil, mums. Ska snart ta bussen ner til jobbet och jobba hela dagen, skönt att få jobba lite och dra in lite pengar. Måste hitta nåt bra att ha på mig bara...

Tingeling

Torsdagkväll

Grabbarnas träning gick skitbra idag, dom var bara 6 stycken, men alla var superduktiga och gjorde sitt bästa hela tiden. Då känner man sig lite lyckad som tränare :) Nu har jag precis blivit hämtad av Emil som ska ta ett bad, medans jag ska bli lite masserad av min nya massagemaskin, som jag äääälskar!


Imorgon ska jag jobba hela dagen, sen ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, det har varit ganska mycket på gång senaste tiden så det är skönt att bara kunna ta det lugnt då och då. Äh, nu vill jag ha min massage,

Tingeling


Torsdagseftermiddag

Sol, sol och mera sol. Precis vad jag behövde. Har suttit ute och stekt i min nya bikini i drygt 3½ timme nu, helt underbart. Fick massor med sommarinspiration när jag låg ute och stekte, ge mig dessa prylar från HM tack (förutom bikinin som redan är min*yeey*) 





Om en stund ska jag ta och byta om till träningskläder, få i mig lite mat och cykla ner till hallen för att träna mina smågrabbar. Vi har bytt friståendemusik och ska göra om lite i deras fristående, så hoppas att dom gillar det lika mycket som jag, Emma och Sofia gör. Nej nu ska jag ta och göra mig klar,

Tingeling

Torsdagmorgon

Jag är galet trött. Jag HATAR att gå upp tidigt. Sovmorgon varje dag tack? Har ont i halsen också. Usch. Nej nu måste jag sminka och klä på mig.

XOXO

Onsdagkväll

Kvällens träning gick okej, lite småseg men ställde helskruven en gång åtminstone. Cyklade typ en halvmil hem till EMil efteråt och käkade te och mackor. Nu ska vi ta och hoppa i badkaret en stund :)

XOXO


7 år senare..

är jag äntligen klar med musikmixen. Hatar min dator, den är alldeles för långsam för mig.. Någon som vill ge mig en ny? :)
Nu sitter jag och kollar upp biljetter till studentkryssningen 20/5, om Emil och jag ska ha en 2hytt eller om vi ska dela en 4a med någon..  Någon som vill dela hytt med oss? :)  Silja Galaxy 20/5.
aja, ska ta och knata hem och käka nåt nu.. har inte fått i mig någon lunch idag, så är galet hungrig..

XOXO

Hjälp?

Lets face it. Jag och datorer är ingen bra combo. Blää.

XOXO


Onsdagmorgon

Godmorgon :)
Vaknade strax före 8 när Emil gick upp och skulle till skolan, och sen låg jag och drog mig framför TVn till strax efter 9. Gick upp och käkade lite frukost, och nu sittre jag här med en kopp te, rabarber och grädde, mums. Planen idag är att ta en powerwalk till pappa & mixa lite musik till grabbarnas fristående, eftersom deras nuvarande bara är 1½ min, och dom måste ha minst 2 minuter på Trazan. Sen blir det att powerwalka tillbaka hit och äta och åka ner till träningen.
Jag hoppas att solen har lust att bryta fram snart, det är så mycket mysigare att vara ute då..
Nu ska jag ta och klä på mig ordentliga kläder och göra mig visningsbar för omvärlden,

XOXO

Tisdags-tips

Jag måste bara dela med mig av den här underbara hemligheten ;)
eller hemlighet är det inte, men den funkar hur bra som helst. Det är en bronzer med ljusreflekterande pigment som gör att hyn får mer lyster.



jag använder den bara som den är, eller med foundation, oavsett så ser jag sådär brun ut som man gör när man har varit utomlands.
I LIKE!

XOXO


Tisdagkväll

Har en av mina sällsynta lediga kvällar idag, annars är man ju nere i hallen mest för jämnan.
Jag hade tänkt att gå ut och springa en sväng men nu är det så kallt ute, blir nog att ta vara på lugnet istället.
Kanske går ut och går en sväng med mamma när hon kommer hem. 
Sitter och kollar på skor till balen, jag ska ha en vinröd klänning så jag tror att svarta skor blir snyggast.

Vad tycker ni?

XOXO

Hahaha, humor...


Min studentklänning



Fin va? :)
SKa dock inte ha svarta tights, utan vita :)

Tisdagmorgon

eller förmiddag kanske.. Vaknade vid 7 och hade grymt ont i halsen, då kändes det skönt att slippa åka till skolan redan vid 8, börjar nämligen 1 idag. Emil åkte hemifrån vid 9 för att besiktiga bilen, så jag gick upp och åt frukost med honom. Men ska nog åka ner till skolan om en stund och plugga lite. Vi ska göra två av uppdragen till studenten idag, det ser vi fram emot :)
   Vi gjorde ett uppdrag igår och vår lärare flippade fullständigt, har aldrig sett henne så arg :/ men vi får ju inte säga vad det är vi håller på med till lärarna..
   

RSS 2.0