♥ Tradera ♥


66:- inkl. frakt. Jo jag tackar :)


ChelseaKärlek till denna lilla varelse ♥
Jag älskar att komma hem och mötas av henne, sätta mig i soffan och bara gosa :)

Det fina överkastet är från Hemtex, hade ju spanat in ett liknande på Ikea, men fick en rabattkupong på Hemtex. Det är något ljusare på andra sidan, så i vår vänder jag på det :)


Ännu mer julpynt..


Har inte lyckats övertala pojken om en vit julgran än.. och kanske aldrig kommer dit heller.. Så idag köpte jag denna vit-glittriga(glittret ville INTE fastna på bild) risbuske på ICA, tänkte kanske dekorera den med luciaglitter och en&annan julgranskula. Eller så får den vara som den är.. Krukan/vasen fick vi ärva efter Emil's farfar och hans fru ♥


e.l.f CosmeticsSåg att e.l.f (eyes.lips.face) hade billig frakt fram till imorgon. Har länge varit sugen på att lägga en beställning, men har inte kommit till skott. Vet inte varför egentligen, det har bara inte blivit av. Men nu passade jag på, och dessa produkter är på väg hem till mig nu:
All over cover stick, Mineral foundation, Therapeutic conditioning lipbalm: Blueberry, Shimmer Eyeliner Pencil: Plum Passion, Lipstick: Voodoo, Waterproof eyeliner pen: black.

Jag betalade drygt 130: för alltihop.. Så om det skulle vara så att jag inte gillar allting så är det inte hela världen :)Lussebullar med pärlsocker istället för russin(som varken Emil eller jag gillar) och marsipanfigurer doppade i choklad :) Nu kan jag bjuda på fika närsomhelst!


RSS 2.0