White Light Moment


Favoritlåt just nu <3

Blir så glad när jag hör den, och Emil gillar den också så jag tänker alltid på honom när jag hör den :)


Julpynt


Hann förbi en sväng på Ikea igår när vi var i Kista och julhandlade. Jag hittade dessa fina julgranspynt, och vasen. Och det bästa av allt? 35:- för allt, och då är påsen inräknad :) 

Eftersom jag inte har någon gran(ännu, jobbar på att bearbeta karln min), får julgranskulorna dekorera lägenheten på andra sätt just nu. Ljuslyktan står i vardagsrummet, och vasen i hallen :) 


MNY


Jag hade fram till igår inte kikat in Maybellines lillasyster MNY, kände inte att jag var i behov av nya ögonskuggor  och läppglans, fast det fanns en del riktigt fina, men dessa tre lack fick följa med hem :) Guldiga 445. mörkt blåa 665 och 673 som är svart med silverflakes i. Dessa ska testas inom kort, men nu ska jag ge mig på att göra marsipanfigurer. Skulle dock behöva lite knäckformar och annat, men det får vänta till ikväll - handlar på väg hem från träningen :)


Första Advent


Första advent idag. Tiden går så otroligt fort nuförtiden. Imorgon ska jag äntligen iväg och handla julklappar. Hoppas att hitta det mesta så man slipper stressa den 23e.. Mamma, Mormor, Moster, Syster och jag tänkte ta en tripp till Kista på eftermiddagen/kvällen.

Ljusstaken kommer från Partylite, ljusen från Ica och siffrorna hittade jag på Hemtex :)


Kärlek


Denna med en bustier under, smala jeans och ett par stövlar. Kanske ett halsband till också..
Känner mig lite snål nu innan jul.. Det tål att funderas på alltså..
Kanske kan ge den i julklapp till mig själv? 299:- på Lindex.


Vår första tomte :)Jag köpte vår första tomte igår, visserligen sitter han på en kruka, och är ganska liten. Men ändå :)
Emil vill inte att vi ska ha en massa julpynt, så jag måste smyga in julen i vår lägenhet..


Nytt på väggen


Dessa ljushållare fick jag i julklapp förra året, och nu sitter de äntligen uppe. I hallen hänger de, jätteskönt att kunna tända ljus därute, utan att vara rädd att Chelsea välter dem :)


Om jag inte var så feg..

..så skulle jag vilja klippa mig och permanenta mitt hår.


ÄLSKAR Toves nya frisyr, som hon sportade på Idol i fredags. Helt underbar alltså..

Men mitt hår har ju nyss vuxit ut igen efter min senaste page för 4-5 år sedan.. Så jag behåller nog mitt långa svall åtminstone ett tag till :)


Fristående


Film på vårt fristående för några helger sedan :)

Nu sticker jag ner på tjejernas träning. Har ont i halsen och fryser som en gris så blir ingen träning för min egen del idag :( Hoppas att jag är frisk till på torsdag istället :)


The Good Gift
Topp designad av Narciso Rodriguez, 149:- och 20% av försäljningen går till Cancerfonden.

Jag kommer köpa en till mig själv, och det är ett bra tips på julklapp till "den som har allt" :)


' Santa thats my only wish this year..'


Så fin..


Vad det blev av kastanjerna?


Detta blev det av kastenjerna. Denna vas/ljushållare är ifrån PartyLite, och jag bara älskar valmöjligheterna med den :) Som sagt så hade jag kastanjer i den i ett par veckor, men när de började skrumpna lite så bytte jag till vanligt lucia-glitter. Tänker i vår klippa av rosstjälkar och bara låta blommorna flyta runt i lite vatten, och Emma tyckte att man kunde ha tuggumi-kulor i den! I LOVE IT :)


RSS 2.0